Novi 72 satni osnovni tečaj Permakulture u Letovaniću.

Počinje 17.02. 2018. u 10 h do 19 h. Traje do 07.04.2018.

Permakultura je način života u skladu s prirodom. Na osnovnom 72-satnom tečaju se uči kako promatrati prirodu, učiti od nje te uskladiti svoje živote s njom..

Učimo o vještini čitanja krajolika, stavljanje sebe, svoje nastambe u krajolik, uzgajanju vlastite hrane bez kemijskih sredstava, obradi tla bez nepotrebnog svakogodišnjeg okretanja zemlje, spremanju namirnica za zimnicu, čuvanju sjemena, načinu života koji oponaša bogatstva prirode koja je stalno prisutno, održivosti postojanja na ovoj planeti, smanjenju trošenjenja resursa, korištenju postojećih energija mjesta gdje se živimo. Vrt je u srcu permakulture..

Mi diplomirani dizajneri i predavači smo preuzeli obavezu o prenošenju znanja našeg osnivača Permakulture Billa Mollisona. Cilj nam je živa, kompleksna I održiva zemlja/Zemlja .

Prijave do: 12.02.2018.
Prijave i pitanja na: [email protected]

Više za pogledati ovdje.

KNJIGA O PERMAKULTURI…

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.01.2018.
Slijedeća objava02.-04.02. Zagreb – Bhakti tjedan sa Swamijem Kanjalochanom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here