Kristali imaju sposobnost apsorpcije, spremanja, pojačavanja i prijenosa energije.

Energija kristala spaja se s našom vlastitom energijom i ‘diže’ nas svojim visokim vibracijama. Kristali upijaju, pohranjuju, usmjeravaju i emitiraju energiju. Oni mogu promijeniti vaš život.

Možete izabrati kamenje da biste pojačali svoju intuiciju, povećali svoje mentalne sposobnosti i popravili samopouzdanje. Neki kristali imaju sposobnost upijanja negativnosti i elektromagnetnog smoga.

Među mnoštvom različitih kristala nije lako odabrati pravi kristal za sebe. Vrlo često je najbolji odabir kada odaberete bez imalo razmišljanja. Vjerujte svojoj intuiciji.

Kristali djeluju kroz vibraciju tako što ponovo dovode u ravnotežu biomagnetni omotač, koji obavija fizičko tijelo i aktivira točke povezivanja s čakrama, koje reguliraju vibrirajuće stanje tijela.

Ponovnim dovođenjem čakri u ravnotežu mnoga fizička i psihološka nezdrava stanja se mogu popraviti. Ogrlica se sastoji od prirodnog kristala vrhunske kvalitete umetnutog u spiralni privjesak s lančićem.

Odaberite svoj kristal!

Osobe koje vole kristale i rade s njima vjeruju da kristali imaju slijedeća svojstva:

Ahat

Štiti od štetnih tehničkih zračenja. Ahat također povećava kreativnost i stimulira intelekt.

Poznat je kao kamen koji donosi sreću.

Kalcedon

Pročišćava misli, utječe na objektivnost, ublažava loše snove, pozitivno djeluje na žučne kamence, oči, grlo.

Povezan je s petom čakrom. Kalcedon uravnotežuje energiju na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom stupnju.

Amazonit

Smanjuje stres i emocionalni nemir, pruža dublji san.

Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu.

Ametist

Pogoduje meditaciji. Pomaže kod glavobolja, nesanice, artritisa, olakšava bolove. Povoljno djeluje na cirkulaciju, kronični umor, imunitet.

Kamen sređenosti i trezvenosti. Pomaže u liječenju alkoholizma, nasilnog ponašanja i svake vrste ovisnosti. Izvrstan kamen za meditaciju.

Aventurin

Daje mir, ravnotežu, unutarnju snagu i radost.

Aventurin je koristan u svim područjima kreativnosti, mašte kao i za mentalnu jasnoću.

Dalmatiner

Kamen nježnosti i opuštanja. Koristan za jetru, žučni mjehur, umiruje želudac.

Čisti i raspršuje negativne energije.

Fluorit

Pomaže u rješavanju psihičkih blokada, osnažuje svijest; odlično utječe na zdravlje kostiju i mišića.

Koristan je za želudac, crijeva, protiv infekcija, za zube i kosti.

Gorski kristal

Univerzalan kamen, jača energetsko polje, stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu, aktivira sve nivoe svijesti, daje sklad duši.

Ovaj kristal aktivira sve čakre; koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od zračenja kompjutera kao i za zaštitu od podzemnih zračenja.

Heliotrop

Izvrstan za centriranje i uzemljenje. Kamen hrabrosti, donosi mentalnu, fizičku i emocionalnu obnovu prilikom oslobađanja blokada.

Hematit

Pozitivno djelovanje na protok krvi pa povećava imunitet i pomaže kod bolesti krvi, slabokrvnosti i leukemije; očiju, pluća, jetra, slezene, bubrega, opekotina.
Jaspis crveni

Zaštitnik i spasitelj u opasnim i pogibeljnim situacijama.

Iscjeljujuća moć mu je velika, na sve poremećaje i bolesti djeluje izuzetno pozitivno i vodi ka poboljšanju.

Jaspis pejzažni

Na površinu iznosi skrivene osjećaje i potisnute misli.

Olakšava duboku meditaciju, poboljšava imuni sistem, čisti toksine iz tijela.

Kalcit

Donosi emocionalnu stabilnost, dosljednost, samouvjerenost. Povoljno djeluje na kožu, crijeva, stimulira liječenje tkiva i kosti.

Pomaže apsorpciju kalcija u kostima, ali razlaže kalcifikaciju, jačajući kostur i zglobove.

Karneol

Karneol je kamen kreativnosti, individualnosti i hrabrosti.

Koristi se za liječenje rana, pomlađuje tkiva i stanice, protiv reumatizma, bubrežnih kamenaca i drugih bubrežnih problema, žučnih kamenaca, hladnoće, peludne alergije i neuralgije.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli donosi iskrenost, otvorenost, unutarnju moć, intuiciju, kreativnost, muževnost. Osnažuje um, tijelo i povećava svjesnost i duhovnu vezu / evoluciju.

Koristan je za sinuse, glavobolje, živčani sustav, govorne poteškoće, hipofizu, olakšanje boli.

Magnezit

Zbog velike koncentracije magnezija bitan je za cjelokupnu strukturu kostiju i solarni pleksus. Jača krvotok, snižava kolesterol i sprječava taloge u žilama.

Magnezit regulira rad želuca i probavnog trakta. Pročišćava krv od probavnih ostataka i otrova, a potiče i izlučivanje vode.

Okamenjeno drvo

Odličan je za uzemljenje i stabiliziranje emocija. Umiruje strah za opstanak. Potiče praktičnost.

Ovo je kamen poslovnog uspjeha. Odličan kamen za opću zaštitu. Fizički je koristan za kosti, bol u leđima, kožu, kosu.

Opsidijan snježni

Snježni opsidijan ima sposobnost iznošenja stvari na površinu. Pomaže nam uvidjeti vlastiti život i osvježiti ga u korisnijem smjeru. Ovo je kamen vedrine i čistoće.

Povezan je s korijenskom čakrom, koristan za vene, kostur, glatku kožu. Štiti od emocionalnih povreda.

Dumortierit

Povećava organizacijske sposobnosti, samodisciplinu i redovitost. Balansira grlenu čakru, smanjuje poremećaj koncentracije i dezorganizacije.

Ohrabruje nas da vidimo i prihvatimo realnost i da reagiramo na inteligentan način na vlastitu korist.

Rozenkvarc

Ružičasti kvarc poznat kao kamen ljubavi, donosi nježnost, toleranciju, praštanje. Smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa, srdžbe, ljubomore, strahova. Zamjenjuje negativnost s harmonijom.

Djeluje na četvrtu čakru i područje srca, krvotoka, poboljšava rad bubrega; pomlađuje i revitalizira kožu. Protiv nesanice i štiti od štetnih podzemnih zračenja.

Serpentin

Pomaže emocionalno čišćenje, razvija psihičke moći, privlači ljubav i novac. Koristi se za dizanje kundalini energije. Izvrstan kamen za meditaciju.

Posebno štiti od različitih otrova, eliminira parazitne infekcije. Aktivira obrambeni i hormonalni sustav, pomaže postići ciljeve.

Sodalit

Sodalit je kamen logike, racionalnosti, učinkovitosti i istine. Pomaže rad u grupi, stimulira razmišljanje, pomaže u prepirkama, svađama i drugim neslaganjima. Potiče poštene emocije.

Donosi porast inteligencije, znanja; može ujediniti logiku i duhovno. Koristan je za žlijezde, oči, probavni sustav, nesanicu, nedostatak kalcija, za brže liječenje prehlada. Povezan je s petom i šestom čakrom.

Tigrovo oko

Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i odličan za uzemljenje. Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći.

Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca – posebno kada ga se stavi u jugoistočno područje doma ili poslovnog prostora.

Štiti tijekom putovanja (odlično ga je staviti u automobil). Pomaže nam jasno sagledati i vidjeti stvari bez iluzija. Koristi se za oči, reproduktivni sistem, polomljene kosti, probavu, crijeva.

Unakit

Unakit je kamen blage, ali moćne energije. Donosi bezuvjetnu ljubav za čovječanstvo, povezanost i okupljanje. Vrlo je koristan za vrijeme trudnoće i rađanja.

Koristan je za srce, cirkulaciju, ženski reproduktivni sustav, olakšava trudnoću, u manjoj mjeri za muški reproduktivni sustav. Pomaže kod problema s težinom.

Dimenzije:

  • cca 2.5 – 3.5 cmminiNabavite svoju Kristalnu spiralnu ogrlicu u našem webshopu:

Atma webshop

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.02.2016.
Slijedeća objavaZašto ljudi pate i ne uspijevaju razumjeti svoje živote? 2.dio
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.