Od vremena Rimljana, vjeruje se kako bakar i magneti pomažu kod artritisa i reumatskih bolova.

Ova je narukvica napravljena od bakra s ugrađenim magnetima snage 2400 Gaussa. Osmišljena je tako da se može prilagođavati ruci opreznim savijanjem.

Ova bakrena narukvica ima šest velikih magneta minimalne jačine 2400 Gaussa po narukvici, široka je 8 mm i može biti za zglob veličine do 225 mm (xxl)

Narukvica se može prilagoditi pažljivim savijanjem.

Terapija magnetima

Stoljećima se vjeruje kako magneti stimuliraju cirkulaciju. Kleopatra je vjerojatno bila prva slavna osoba koja je koristila magnete. Dokumentirano je da je spavala na magnetičnim mineralima kako bi joj koža ostala mlada.

Ovo terapeutsko znanje je proslijeđeno Grcima koji su magnete koristili za ozdravljenje 2500 godina prije Nove ere. Aristotel i Platon su u svojem radu govorili o prednostima magneta.

Magneti su se također koristili u kineskoj medicini od oko 2000 godina prije Nove ere u kombinaciji s refleksologijom i akupunkturom. Koriste se i danas kao pomoć kod mnogih tegoba.

Mnogi ljudi tvrde da su se upotrebom magneta oslobodili velike boli. Na principu povećanja protoka krvi dešava se učinkovita i brza dostava kisika, hranjivih tvari i hormona do organa i tkiva, uključujući endorfin – tjelesni prirodni analgetik i antidepresiv.

Napomene:

  • Redovnim korištenjem bilo kojeg sredstva za poliranje metala održat ćete prirodni sjaj bakra.
  • Prije prvog korištenja preporučuje se da narukvicu energetski očistite tako da je u trajanju od 24 sata ostavite zakopanu u soli.

AKCIJA!

Sada: 255 kn

Prethodna objavaSaturnovi tranziti od 26. 10. 2017. do 24. 01. 2020.: Odbacivanje LAŽI kako bi se konačno došlo do ISTINE!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.