Uzemljivanje je postupak balansiranja naše energije kroz povezivanje sa zemljinim električnim potencijalom.

U idealnom slučaju, ovo činimo putem direktnog polaganja bosih stopala ili dlanova na zemlju, prilikom boravka u prirodi ili dok radimo u vrtu.

No život u gradu nas je odvojio od prirode, a asfalt i gumeni potplati na obući nas drže u stalnoj izolaciji od blagotvorne energije majke Zemlje.

Kako smo dodatno okruženi i štetnim tehničkim zračenjem, s vremenom u našem organizmu nastaje poremećaj koji se može ispoljiti u obliku nervoze, razdražljivosti, umora, stresa, nesanice, glavobolje i drugih simptoma.

Zapitajte se kada ste zadnji put bosi šetali po zemlji?

Uzemljivanje je sušta potreba našeg bića ako želimo zadržati dobro psihičko i fizičko zdravlje!

Traka za uzemljenje osmišljena je kao pomoć u svim onim trenucima kada nismo u prirodi. Možete je koristiti u uredu ili u svom domu.

Sama upotreba je vrlo jednostavna – metalnu štipaljku na kraju žice potrebno je zakvačiti na kontakt za uzemljenje u utičnici (ili na uzemljeni metal kao što je npr. željezna šipka zabodena u zemlju), a traka se postavlja na zglob ruke ili stopala tako da njen metalni dio direktno dodiruje kožu u što većoj površini.
Princip čišćenja aure putem uzemljenja poznat nam je još od kraja devedesetih. Tih smo godina eksperimentirali s ugrađivanjem i uzemljivanjem bakrenih i drugih žica i zatim pratili učinak na meditacije.

Ovaj smo sistem posebice koristili u trenucima pada energije, energetskog iscrpljivanja u međusobnim kontaktima, čak i prilikom razgovora na telefon ukoliko bi razgovor bio “težak” iz bilo kojeg razloga (npr. razgovor s teško bolesnom osobom).

Danas je ovaj proces znatno pojednostavljen jer ovaj se proizvod u trenu može priključiti na vašu utičnicu i nema potrebe da ukućane ljutite svojim eksperimentima i robusnim “rješenjima”.

Posebna preporuka za osobe koje žive u stanovima, na višim katovima, jer za njih je uzemljenje od iznimne važnosti.
Karakteristike:

  • Težina: 25 g
  • Mekana provodljiva elastična traka za postavljanje oko zgloba je univerzalne veličine, izrađena u kombinaciji najlona i vlakana nehrđajućeg čelika /nikla
  • Spiralna žica za uzemljenje je izrađena od provodljivog materijala, ima ugrađen otpornik 1M ohm ± 5%, a izvana je obložena poliuretanom
  • Duljina kabla: 65-150 cm
  • Narukvica eliminira elektrostatički naboj tijela te je pogodna prilikom rada s računalnim i elektronskim komponentama

3_53ba7515414d0

Nabavite svoju traku (narukvicu) za uzemljenje u našem webshopu:

Atma webshop

Prethodna objavaPočela vladavina Strijelca: Što vam donosi?
Slijedeća objava“Forward bends” prijetkloni prema naprijed – predaja, strpljenje i vjera
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.