Ispratimo staru godinu, istražimo i kreirajmo ciljeve za Novu godinu.

Nova godina se polako bliži, blagdansko okruženje je svuda oko nas…
Zima je obično vrijeme odmora, oporavka u kojem se mnogi ljudi prepuštaju retrospekciji i preispituju neke svoje životne izbore. To je vrijeme u kojem se pitamo želimo li nastaviti po starom ili nam treba promjena u životu.

atma.hr – 45

Da bi izbjegli donošenje dugačkog popisa novogodišnjih odluka i osjećaja krivnje koji se javlja što ih nismo uspjeli održati, potrebno je odvojiti vrijeme za analizu protekle godine, kako bismo mogli znati što želimo promijeniti i kamo želimo ići.

Na ovoj radionici procijenit ćemo svoj trenutni položaj, događaje i ljude koji su oblikovali našu prošlost i sadašnjost, te ciljeve koje bismo mogli donijeti na našem putu u budućnost. Važno je da ciljevi budu naši, autentični, a ne opći ili ciljevi koji drugi žele za nas. Kako bismo imali potencijal da ostvarimo naš cilj, istražit ćemo strategije i korake koje vode ka realizaciji našeg realnog i određenog cilja. Jer dobro promišljeni ciljevi neminovno dovode do toga da postajemo zadovoljnije osobe koje žive kvalitetnijem i ispunjenim životom.

Tko može sudjelovati?
Psihodramska radionica je namijenjena svim punoljetnim osobama zainteresiranim za osobni rast i razvoj, bez obzira na prethodno iskustvo rada na sebi, bez obzira na spol, dob, stručnu spremu, zanimanje ili životno iskustvo.

Cijena i lokacija iskustvene radionice:
Iskustvena radionica će se održati u subotu 21.12. 2019. na adresi: ulica Ivana Cankara 5, Zagreb (ulaz sa dvorišne strane zgrade) s početkom od 10:00 sati, te će trajati do 13:00 sati. Cijena radionice iznosi 250 kn.

Prijava i sve dodatne informacije na:
Ljubazno molim u prijavi navesti Vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela i e-mail adresu.
Maja Aqqad, psihodramska psihoterapeutkinja (ECP)
telefon:+385 921626872
email:[email protected]
adresa: Ivana Cankara 5,
10000 Zagreb

Voditeljica :
Maja Aqqad prof. sociologije, psihodramski psihoterapeut s višegodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama, nositeljica Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP) koji dodjeljuje Europska krovna organizacija za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy).

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.