Foto: pixabay.com

Za mnoge će srpanj/jul označiti kraj ciklusa. Mnogi poslovni projekti bit će završeni i zaključeni. Također, s obzirom na prisutnost određenih energija, ovaj mjesec bit će posebno dobar za predah, bez obzira na okolnosti s kojima se morate suočiti. Srpanj/jul može biti i mjesec donošenja neke kardinalne odluke u vezi s novim poslom, a moguće je da će biti povezan i sa selidbom.

atma.hr – 52
Lipanj/jun

Sam po sebi, lipanj/jun u bilo kojoj godini uvijek odgovara Arkani 6 u sistemu Tarota – Arkani ljubavnika. Sve rođene ovog mjeseca ujedinjuje jedan karmički zadatak – da nauče voljeti i graditi odnose.

Lipanj/jun je mjesec kada ćemo se najviše fokusirati na ljubav, emocije, odnose. Moguće je da će neki odnosi biti započeti, a neki će se završiti. Ovo može biti i mjesec važnih izbora, period kada neke stvari trebate srediti, organizirati.

Ako želite održati kvalitetu odnosa s partnerom, onda je kompromis neophodan. Moguće je stvarati čvrsto partnerstvo, odlučiti se za zaruke, poznanstava s obitelji vašeg partnera. Jačanje veza i međusobnog povjerenja u lipnju/junu je jako važno da biste doživjeli pravu ljubav.

Emotivni partneri mogu imati i sjajnu poslovnu suradnju, financijski sklad, potpisati važne ugovore. Imat će želju da zajedničkim snagama poboljšaju materijalni status i u tome će uspjeti.

Prema prognozama numerologa lipanj/jun može donijeti ozbiljne promjene u životima većine nas – za neke je to tema obitelji, odnosa, djece, za nekoga vrlo korisna suradnja. Negativne strane i izazovi ovog mjeseca prema procjenama numerologa mogu biti suočavanje s izdajom, nevjerom, nepoštenjem, tajnama, igricama.

Ipak, kada prođete ove testove, znat ćete što ili tko zaslužuje vašu pažnju, a što ne. U lipnju/junu se fokusirajte na važna i primarna pitanja, ne dozvolite da vam sporedne stvari remete fokus.

atma.hr – 52
Srpanj/jul

Tijekom ovog mjeseca najčešće se događaju putovanja i selidbe. Konkretno, u srpnju/julu 2022. bit će bolje ako su ova putovanja povezana s vašom obitelji i voljenim osobama. Ili ćete zajedno negdje otići, ili će netko nekome doći.

Za mnoge će ovaj mjesec označiti kraj ciklusa. Mnogi poslovni projekti bit će završeni i zaključeni. Također, s obzirom na prisustvo određenih energija, ovaj mjesec 2022. godine bit će posebno dobar za predah, bez obzira na okolnosti s kojima se morate suočiti. Srpanj/jul može biti i mjesec donošenja neke kardinalne odluke u vezi s novim poslom, a moguće je da će biti povezan i sa selidbom.

Velika je vjerojatnost da ćete u srpnju/julu imati obaveze u vezi s dokumentima, izvršenjem – sporazumima, ugovorima, zahtjevima, bilo kakvim pravnim i birokratskim procedurama. One mogu biti vezane za posao, putovanja ili partnerske odnose.

Kada sve završite, važno je da imate predah i maksimalno se odmoriti od ovakvih poslova. U kolovozu/avgustu vas očekuju već neke nove aktivnosti pa je najbolje da krajem srpnja/jula napunite baterije i pripremite se za njih.

banner za knjige NUMEROLOGIJA

Kolovoz/avgust

Kolovoz/avgust svake godine je sam po sebi prilično miran mjesec u energetskom smislu, često je usmjeren na rješavanje birokratskih, formaliziranih i parničnih procesa. Također, moguće je i rješavanje problema u partnerskim odnosima koji su još nastali u prošlosti. Oni koji su spremni posvetiti se vezi, očekuju ih glatki i harmonični odnosi.

Ako se posvetite nekoj aktivnosti, bilo da je to posao ili ljubav, potrebno je strpljenje, tolerancija, razumijevanje, da se dogovorite o uvjetima koji su vam potrebni, o odnosu koji želite da stvorite.

U kolovozu/avgustu možete pronaći izlaz iz mnogih situacija, a za jačanje zdravlja preporučuje se upotreba ljekovitog bilja.

U obiteljskim odnosima pokušajte pronaći kompromis. Iako će se stvari rješavati sporo, pokušajte se držati neutralne pozicije. Ne dopustite da negativni komentari okruženja utječu na vas.

sensa.mondo