UTORAK 2.1.2018.

Mars u danu i Merkur u broju daju nam vrlo energične vibracije ovog utorka. Mars je impuls energije, akcija, potreba za dokazivanjem i agresija. Merkur predstavlja intelekt, komunikaciju te svjesno i nesvjesno u nama. Tako da ova kombinacija energija u danu može donijeti probleme u komunikaciji, impulzivnost, potrebu za dokazivanjem itd.
Bilo bi mudro izbjegavati slijediti takve impulzivne reakcije jer bi nam mogle donijeti mnogo problema, posebice u poslu i ljubavnim odnosima. Ovo je dan kada trebamo biti staloženi te veoma razborito donositi odluke. Ove planete u kombinaciji daju aspekte za promjenama a mnogima od nas mogu donijeti strahove i blokade.

39

SRIJEDA 3.1.2018.

Merkur u danu i Venera u broju daju nam srijedu naklonjenu putovanjima i pokretu bilo kakve vrste. Energije dana jako su pozitivne i to valja iskoristiti. Dan je naklonjen za pozitivne promjene u poslu. Ako vam se pruži neka nova poslovna prilika – nećete pogriješiti ako uđete u nju. Merkur nam daje dobre poslovne preokrete, ugovore i novine u poslu naročito vezane uz uslužne djelatnosti. Komunikacija je danas dobra pa to možemo iskoristiti ako imamo ne razriješeni problem s partnerom ili nekom drugom, bliskom osobom. Financijski – mogući su neki manji novčani dobici ili značajne pozajmice za realizaciju poslovnih ideja.

39

ČETVRTAK 4.1.2018.

Jupiter u danu i Uran u broju donose nestabilne energije. Uran često donosi iznenadne i ne planirane obrte pa dan lako može obilježiti stres i nemir. Jupiter, koji je inače srećonoša, teško se nosi s energijom eksplozivnog Urana – pa zato ovog četvrtka bolje prolaze osobe koje su flegmatičnije i sporije. Ovo je dan kada će naprosto sve kasniti. U ljubavi dan nije naklonjen za neke veće poteze. Danas se lako mogu proširiti nevolje. Poruka ovoga dana je – ostati smiren!

PETAK 5.1.2018.

Venera u danu i Mars u broju daje dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla djelovati pomalo agresivno. Pametno je izbjegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspjeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmjeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobivanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

39

SUBOTA 6.1.2018.

Saturn u danu i Neptun u broju donose teškoće, padove energije i neodlučnost. Energije dana pomalo su teške, Saturn daje teškoće i umor dok Neptun daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Ovo bi mogao biti veoma težak dan – no srećom energije se mijenjaju iza 16h pa će postati malo lakše. U međuljudskim odnosima može biti mnogo nerazumijevanja i pogrešnog shvaćanja pa je pametnije da odložite bilo kakve rasprave za neki drugi dan. Ovo je dan za mir i bavljenje sa sobom.

NEDJELJA 7.1.2018.

Sunce u danu i Sunce u broju daje nam odličan kraj tjedna! Dan je povoljan za nove početke u bilo kojemu segmentu života. Povoljan je za akciju i aktivnosti. Veoma pozitivno nabijena energija ove nedjelje donosi pomak i naprosto nas tjera na pokret. Osjećat ćemo se energično i pozitivno a to će dobro utjecati na naše fizičko i mentalno zdravlje. Iskoristimo konstruktivno ove divne aspekte dana kako bi unaprijedili život i napravili neke bitne pomake!

39

POKLON ČITATELJIMA

Troje najbržih koji se jave na www.facebook.com/TarotGalaxy i lajkaju tu stranicu osvojiti će osobne numerološke aspekte za 2018. godinu, Analizu živonih lekcija (kroz 4 životna ciklusa) te Sinastriju (Usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi osvaja Osobne numerološke aspekte za 2018. godinu, druga osoba osvaja Analizu životnih lekcija, a treća Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Čakra piramida

Ručno izrađena od 7 poludragih kamenja: crveni Jaspis, Karneol, žuti Kalcit, Amazonit, Lapis Lazuli, zeleni Aventurin i Ametist.

Navedeni minerali raspoređeni su po bojama čakri.

Višestruki načini korištenja.

Visina: 4.1–4.5 cm / Širina: 4.3–4.6 cm / Težina: 90–100 gr

Cijena: 250 kn

Prethodna objavaImate li nisku ili visoku vibraciju? Evo kako prepoznati!
Slijedeća objavaHoroskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, puno obaveza za Rakove!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.