160×600 text-59 podudarni okomiti desnoSRIJEDA 5.4.2017.

Merkur (5) u danu i Sunce (1) u broju daje nam dan koji je povoljan za susrete, sastanke, poslovne pregovore i putovanja. Pozitivne vibracije dana dobru utječu i na donošenje odluka o promjenama koje želimo napraviti. U ovoj kombinaciji energija Merkura i Sunca – pametno je izbjeći konflikte sa ljubavnim partnerom a posebice agresivno nametati svoju volju. Usmjerimo se na posao i profesionalni napredak.

ČETVRTAK 6.4.2017.

Jupiter (3) u danu i Mjesec (2) u broju donosi lagano pokretanje energije – no i to malo bi trebalo biti dovoljno da nam donese osjećaj mira. Aspekti nam mogu donijeti sitne promjene i manje dobitke novca. Moguće su neke ponude za suradnju sa ženske strane, a mogu biti povezane sa inozemstvom. Mjesec u ovom danu je više naklonjen ženskoj populaciji. Koliko god Jupiter daje povoljniju energiju u ovom danu – ipak je u stanju da proširi nevolje. S toga trebamo biti smireni, surađivati i potražiti pomoć ukoliko nam je potrebna.

PETAK 7.4.2017.

Venera (6) u danu i Jupiter (3) u broju veoma će pozitivno djelovati na ovaj dan. Kako su energije dana stabilne na mnoge će djelovati tako da će se pokrenuti  u raznim segmentima života. Venera nam može donijeti subjektivnost kada su u pitanju emocije no Jupiter bi svojim utjecajem ipak to u toku dana trebao nadjačati. Dan je dobar za nova poznanstva i spojeve, a mogući su i iznenadni novčani dobici.

SUBOTA 8.4.2017.

45

Saturn (4) Saturn (4) u broju donosi dosta teške energije. Mogli bismo osjećati velik umor. Brige bi nam mogle ponovno ući u svijest i opteretiti nas do te mjere – da ćemo se osjećati iscrpljenima. U ovom danu veoma će biti bitno da se naoružamo strpljenjem jer bismo mogli naići na mnoga otežanja. Velika je mogućnost da nam se vrate neke osobe ili situacije iz prošlosti koje nismo posve razriješili. Javiti bi se mogle i neke kronične bolesti, zubobolje, kostobolje i razni problemi sa kožom. Kroz ovaj dan pametno je proći sa strpljenjem i disciplinom kao i provesti ga u duhovnom radu.

NEDJELJA 9.4.2017.

Sunce (1) u danu i Merkur (5) u broju daje nam povoljne aspekte za stvaranje kontakata i donošenje odluka za promjenama u životu. Dobro je da uklonimo sve ono što nas ometa u ideji da sagledamo pozitivniju stranu života. U komunikaciji trebamo biti strpljivi jer su mogući nesporazumi i međusobna nadmetanja. Dan je povoljan za kraća potovanja, boravak u prirodi i druženje sa partnerom i prijateljima.

POKLON ČITATELJIMA!

TROJE NAJBRŽIH KOJI SE JAVE U INBOX SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA –

OSVOJITI ĆE:  NUMEROLOŠKU KARTU ŽIVOTNIH LEKCIJA (numerološku kartu životnih lekcija koje nosi kroz život) i 2 x SINASTRIJU (usporednu analizu partnera) !

NAPOMENA: (Prva osoba koja se javi osvojiti će Numerološku kartu životnih lekcija, a druga i treća osoba Sinastriju).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

61
Prethodna objavaSmak svijeta ipak dolazi: Gdje se trenutno nalazimo na skali vremena?
Slijedeća objavaSadašnji trenutak je podcijenjen: Konstantno vrludanje uma je izravan uzrok tuge
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.