52
SRIJEDA 7.3.2018.

Merkur (5) u danu i Jupiter (3) u broju daju brze i promjenjive događaje tijekom ove srijede. Jupiter (3) bi mogao donijeti vrlo pozitivne i neočekivane promjene koje će povoljno utjecati na vas. Mudro je biti skoncentriran i spreman na akciju, što se najviše odnosi na komunikaciju s ljudima i na intelekt. Promjene i prilagodbe su nužne i neophodne! Energije dana su jako dobre, no ipak – birajte riječi jer način komuniciranja može uvelike utjecati na razvoj događaja. Ovo je dan kada biste mogli doći do saznanja što zapravo želite – i tako ćete započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!

39

ČETVRTAK 8.3.2018.

Jupiter (3) u danu i Saturn (4) u broju danu daju pomalo neutralne vibracije tijekom ovoga četvrtka. Ovo je dan kada bi, nekima, mogle doći Saturnske (4) nagrade za dugotrajno uložen trud. To se može odnositi kako na privatni tako i na poslovni život. U koliko ste u nekim nedoumicama – povoljan je dan da potražite dobar savjet, jer ćete ga sigurno dobiti. Mogući su manji novčani dobici. Kroz dan pokušajte proći što mirnije!

PETAK 9.3.2018.

Venera (6) u danu i Merkur (5) u broju donose pozitivne energije ovoga petka. S obzirom na to da obje planete daju brzinu – ovo je dan kada ćete se trebati malo bolje organizirati. Kombinacija Venere (6) i Merkura (5) donijeti će pozitivne promjene. Sve isplanirano moguće je dovesti do cilja bez većih problema. Mnogima će poslovi ići jako dobro. Oslobodite se negativnih misli, strahova i ograničenja – sada su vam svi putevi otvoreni. Iskoristite mudro ovaj pozitivan dan!

75SUBOTA 10.3.2018.

Saturn (4) u danu i Venera (6) u broju donose uglavnom stabilne energije ovome danu. Ova subota je pomalo umirujuća i povoljna je za kraća putovanja i za susrete s osobama koje nismo dugo vidjeli. Dan je povoljan za ljubavne susrete i druženje s partnerom – ali i za pomaganje bolesnima i nemoćnima na koje često zaboravljamo. Manji radovi u kući ili u vrtu još će vas dodatno opustiti tijekom ovoga dana. Ovu subotu pokušajte provesti u prirodi – tako ćete trajno napuniti energiju za nadolazeći novi radni tjedan.

NEDJELJA 11.3.2018.

Sunce (1) u danu i Uran (7) u broju, za kraj tjedna, donose veoma različite i promjenjive energije. Uran (7) može donijeti povišeni krvni tlak, glavobolje i stres – a Sunce (1) aritmije i osjetan pad energije. Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati loše. Poslušajte sebe i ponašajte se onako kako osjećate. Ako vam se javi poriv za samoćom – to je u redu. Najbolje je pustiti da dan prođe bez ikakvih konflikata. Kombinacija ove dvije planete pomalo će vas mučiti i stavljati na test. Izdržite!

52

POKLON ČITATELJIMA

Troje najbržih koji se jave u inbox stranice TarotGalaxy www.facebook.com/tarotGalaxy i lajkaju tu stranicu, osvojiti će osobne numerološke aspekte za 2018. godinu, Analizu živonih lekcija (kroz 4 životna ciklusa) te Sinastriju (Usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi osvaja Osobne numerološke aspekte za 2018. godinu, druga osoba osvaja Analizu životnih lekcija a treća Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaDva čarobna gutljaja svakog jutra – Mini koktel za čistu jetru i pomlađenje tijela
Slijedeća objavaZašto je teško opustiti se
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.