PONEDJELJAK 10.10.2016.

Mjesec (2) u danu i Mjesec (2) u broju ovoga ponedjeljka donijeti će preveliki emotivni naboj koji će ostaviti traga na svakome od nas. Potrebno je vrlo oprezno komunicirati tokom dana jer bi lako moglo doći do nerazumijevanja i problema. Sve što ste započeli – mudro je ostaviti za sutra ili prekosutra kada će biti malo povoljniji utjecaji. Kroz dan je najbolje proći u kontemplaciji uz veliku dozu tolerancije i razumijevanja.

UTORAK 11.10.2016.

Mars (8) u danu i Jupiter (3) u broju daju pozitivne vibracije ovome danu. Ovaj utorak dobar je za razne poslovne aranžmane te za realizaciju dogovora od ranije. Energija koju daje kombinacija ove dvije planete je veoma visoka, pa je dobro da euforiju ovoga dana ne zamijenite sa agresivnošću i brzopletošću. U vama bi se mogli javiti impulsi da sve želite ostvariti odmah i sad – pa bi to moglo stvoriti nepotreban pritisak na vaše suradnike. Zauzmete li čvrst i uravnotežen stav – realizirati ćete mnoge stvari tokom dana. Ukoliko želite uputiti kritiku svojemu partneru ili poslovnom suradniku, pokušajte to upakirati u šareni papir i poslužiti s osmijehom.

SRIJEDA 12.10.2016.

Merkur (5) u danu i Saturn (4) u broju daju dobre aspekte za sve pravne poslove, financije, nekretnine te za sve što ima veze sa pisanom riječju. Saturn može donijeti donošenje nekih bitnih zaključaka potrebnih za daljnji rad. Ova planeta često usporava i oteže događaje, no u ovome danu to neće biti negativno, već bi vas mogla odmaknuti od loših odabira. Time ćete dobiti na vremenu da dodatno provjerite i sagledate na važnost vaših odluka. Energije dana mogu obnoviti neka stara prijateljstva i zamrle komunikacije. Sve u svemu – dan je dugoročno pozitivan.
ČETVRTAK 13.10.2016.

Jupiter (3) u danu i Merkur (5) u broju u broju daju jako lijepe i pozitivne vibracije ovome danu. Ovaj četvrtak obilježava pokretačka energija. Izvjesni su pomaci, promjene situacije na bolje te novčani dobici. Prva polovica dana još je dodatno pozitivno aspektirana, pa sve ono važno pokušajte realizirati do 16 h. Povoljan je dan za ugovore i pregovore jer kombinacija ovih brojeva (planeta) daje i sretne okolnosti koje nam mogu dodatno uskočiti u pomoć. Tokom dana mogući su kontakti sa inozemstvom koji bi mogli biti važni za nas.
PETAK 14.10.2016.

Venera (6) u danu i Venera (6) u broju donose poseban dan koji je naklonjen ljubavi. Izgledna su pozitivna događanja u emotivnim, obiteljskim i prijateljskim odnosima. Za one koji su slobodni – idealni su aspekti za upoznavanje ljubavnog partnera. Kroz ovaj petak mudro je proći opušteno u okruženju obitelji i prijatelja. Nemojte odbiti poziv na neko neobično mjesto na kojemu će biti nepoznatih ljudi – mogli biste se ugodno iznenaditi!

POKLON ČITATELJIMA! DVOJE NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxyI JAVE SE U INBOX SA SVOJIM I PARTNEROVIM DATUMOM ROĐENJA OSVOJITI ĆE SINASTRIJU (Usporednu analizu ljubavnih partnera).

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

Prethodna objavaNaučite poštivati sami sebe
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.10.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.