47

UTORAK 14.3.2017.

Mars (8) u danu i Neptun (9) u broju vladaju ovim utorkom. Neptun donosi previše misli i izgubljen fokus, no Mars bi tokom dana trebao napraviti svoj povoljan utjecaj, tako da nas potakne na razrješavanje nejasnoća sa sobom. Dan je povoljan za obavljanje svih rutinskih poslova i obavljanje svih obaveza koje su unaprijed dogovorene, a koje ne zahtijevaju posebnu mentalnu aktivnost. Kako nas Neptun mentalno zamara, tako srećom, Mars ipak svojim utjecajem daje mogućnost da se uz malo samodiscipline pokrenemo i da budemo produktivni.

SRIJEDA 15.3.2017.

Merkur (5) u danu i Sunce (1) u broju daje nam dan koji je povoljan za susrete, sastanke, poslovne pregovore i putovanja. Pozitivne vibracije dana dobru utječu i na donošenje odluka o promjenama koje želimo napraviti. U ovoj kombinaciji energija Merkura i Sunca – pametno je izbjeći konflikte sa ljubavnim partnerom, a posebice agresivno nametati svoju volju. Usmjerimo se na posao i na realizaciju zadanih ciljeva!

ČETVRTAK 16.3.2017.

Jupiter (3) u danu i Mjesec (2) u broju donosi lagano pokretanje energije – no i to malo bi trebalo biti dovoljno da nam donese osjećaj mira. Aspekti nam mogu donijeti sitne promjene i manje dobitke novca. Moguće su neke ponude za suradnju sa ženske strane. Mjesec u ovom danu je više naklonjen ženskoj populaciji. Koliko god Jupiter daje povoljniju energiju u ovom danu – ipak je u stanju da proširi nevolje. S toga trebamo biti smireni, surađivati i potražiti pomoć ukoliko nam je potrebna.

39

PETAK 17.3.2017.

Venera (6) u danu i Jupiter (3) u broju veoma će pozitivno djelovati na ovaj dan. Kako su energije dana stabilne na mnoge će djelovati tako da će se pokrenuti u raznim segmentima života. Venera nam može donijeti subjektivnost kada su u pitanju emocije no Jupiter bi svojim utjecajem ipak to u toku dana trebao nadjačati. Dan je dobar za nova poznanstva i spojeve, a mogući su i iznenadni novčani dobici.

61
POKLON ČITATELJIMA!

ČETVERO NAJBRŽIH KOJI SE JAVE U INBOX SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA OSVOJITI ĆE:  NUMEROSKOP (opširnu numerološku kartu), 2 x SINASTRIJU (usporednu analizu partnera) i  OSOBNE NUMEROLOŠKE ASPEKTE ZA 2017. GODINU.

NAPOMENA: (Prva osoba osvojiti će Numeroskop, druga i treća osoba Sinastriju, a četvrta osoba Osobne numerološke aspekte za 2017. godinu).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaOsviještena moda: Kampanja “Backstage” dizajnerice Mandali Mendrilla i fotografa Filipa Čargonje
Slijedeća objavaOgrlica Tajna – Ametist
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.