52
SUBOTA 17.2.2018.

Saturn u danu i Jupiter u broju daju solidne vibracije ove subote. Kombinacija ove dvije planete može donijeti nagradu za dugotrajno uloženi trud za sve one koji su mukotrpno ulagali u sebe i u druge. Ovoga dana biti će puno onih koji će riješiti neke goruće probleme. Ako ste jedan od onih kojima je financijska stiska – danas bi mogao doći neki manji priliv novca koji će vam pomoći da, barem malo, stanete na noge. Jupiter će ubrzavati dešavanja i otvarati rješenja, no na vama je hoćete li ih prepoznati.

75NEDJELJA 18.2.2018.

Sunce u danu i Saturn u broju dati će ovoj nedjelji pomalo neutralnu energiju. Ovo je za mnoge neradni dan – što je dobro, jer će onima koji rade dati napor i umor. Većina nas osjećat će se iscrpljenima i bez energije. Saturn će nas pokušati vratiti unatrag, pa će nam tako vraćati situacije i ljude iz prošlosti, kako bi nam ukazao na propuste i na dijelove osobnosti na kojima još trebamo poraditi. Nemojte se oko toga uzrujavati već prihvatite to kao lekciju koju treba savladati. Kraj tjedna donosi nam iskušenja no zapamtite da jedino tako možemo unaprijediti sebe i svoj život.

POKLON ČITATELJIMA!

Četvero najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), osobnu Numerološku Prognozu za novu, 2018. godinu te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja prognozu za 2018. godinu a treća i četvrta osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

75Prethodna objavaKonekcije duše
Slijedeća objavaTOTALNO SNIŽENJE! Predivne Himalajske lampe – samo 119 kn!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.