PONEDJELJAK 17.10.2016.

Mjesec (2) u danu i Neptun (9) u broju utječu na vašu intuiciju, pa je zato danas mudro poslušati svoj unutarnji glas. Kako Mjesec i Neptun nose neke zajedničke karakteristike – pokušajte da vas iluzije ne zavedu. Pokušajte što realnije sagledati vaše odluke i  nemojte si dozvoliti da vas tuđi utjecaji pokolebaju ili nametnu rješenja koja nisu efikasna.

UTORAK 18.10.2016.

Mars (8) u danu i Sunce (1) u broju donose pozitivne aspekte ovome danu. Dan je kao stvoren za započeti nešto novo i veliko. Bilo da se radi o nekim poslovnim stvarima ili o nečem u osobnom životu. Energije će u danu biti visoke pa ih valja iskoristiti. Mogao bi doći i neki novac od strane muške osobe koja je na nekoj vodećoj poziciji. Neke osobe iz vaše okoline mogle bi biti veoma nervozne – nemojte si dozvoliti da utječu na vaše planove niti na vaš mir. Pokrenite se i iskoristiti ovaj dan konstruktivno!

SRIJEDA 19.10.2016.

Merkur (5) u danu i Mjesec (2) u broju vladaju ovom srijedom. Kombinacija ovih brojeva (planeta) najčešće donosi nejasne komunikacije, pogrešno shvaćanje te nedorečenost. Vrlo je važno da budete konkretni i jasni – jer je izgledno da, u nekim trenucima, nećete razumjeti ni sami sebe. Komunikacija tokom ovoga dana biti će narušena i putem pisane riječi, odnosno putem društvenih mreža, mailova te SMS poruka, stoga svi oni koji su emotivno preosjetljivi – bolje je da ne komunicirate uopće nego da požalite zbog svoje impulzivnosti. Okolina će vam također djelovati impulzivno i naporno, što ćete u sebi doživjeti kao negativnost i zločestoću, ne shvaćajući da tako i vi možete djelovati drugima.
ČETVRTAK 20.10.2016.

Jupiter (3) u danu i Jupiter (3) u broju donose veoma pozitivne vibracije ovoga četvrtka. Broj 3 i planet Jupiter, koji vlada tom brojkom može donijeti:  sreću, trijumf, kreativnost te stvaralačku silu. Tako da tokom ovoga dana možemo očekivati vrlo lijepe razvoje događaja jer bi dan mogao biti pun pozitivnih iznenađenja. Iskoristite prednosti koje nam kozmos poklanja ovoga četvrtka – no pripazite da svojim previsokim idealima ne uništite prilike koje će se ukazati!

PETAK 21.10.2016.

Venera (6) u danu i Saturn (4) u broju donosi dan koji ima energiju dosadnjikavosti i neutralnosti. Saturn nam može donijeti neke situacije ili ljude iz prošlosti s kojima nismo razriješili sve. Danas bi dobro mogli poslovati svi oni koji se bave uslužnim djelatnostima. Tokom ovoga petka  poželjno je posvetiti se starijima i bolesnima kao i bilo kakvom humanitarnom radu.

Dan nosi energiju mira te posvećivanju partneru, obitelji i djeci…
POKLON ČITATELJIMA!

Dvoje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox (te iste stranice) sa svojim i partnerovim datumom rođenja osvojiti će sinastriju (usporednu analizu ljubavnih partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaAko vas ogovaraju iza leđa, evo što to znači!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.10.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.