SRIJEDA 18.1.2017.

Merkur (5) u danu i Mjesec (2) u broju vladaju ovom srijedom. Kombinacija ovih brojeva (planeta) najčešće donosi nejasne komunikacije, pogrešno shvaćanje te nedorečenost. Veoma je važno da budete konkretni i jasni – jer je izgledno da, u nekim trenucima, nećete razumjeti ni sami sebe. Komunikacija tokom ovoga dana biti će narušena i putem pisane riječi, odnosno putem društvenih mreža, mailova te SMS poruka, stoga svi oni koji su emotivno preosjetljivi – bolje je da ne komunicirate uopće nego da požalite zbog svoje impulzivnosti. Okolina će vam također djelovati impulzivno i naporno, što ćete u sebi doživjeti kao negativnost i zločestoću, ne shvaćajući da tako i vi možete djelovati drugima.

ČETVRTAK 19.1.2017.

Jupiter (3) u danu i Jupiter (3) u broju donose veoma pozitivne vibracije ovoga četvrtka. Broj 3 i planet Jupiter, koji vlada tom brojkom može donijeti: sreću, trijumf, kreativnost te stvaralačku silu. Tako da tokom ovoga dana možemo očekivati veoma lijepe razvoje događaja jer bi dan mogao biti prepun pozitivnih iznenađenja. Iskoristite prednosti koje vam kozmos poklanja ovoga četvrtka – no pripazite da svojim pre visokim idealima ne uništite prilike koje će se ukazati!
PETAK 20.1.2017.

Venera (6) u danu i Saturn (4) u broju donosi dan koji ima energiju dosadnjikavosti i neutralnosti. Saturn nam može donijeti neke situacije ili ljude iz prošlosti s kojima nismo razriješili sve. Danas bi dobro mogli poslovati svi oni koji se bave uslužnim djelatnostima. Tokom ovoga petka poželjno je posvetiti se starijima i bolesnima kao i bilo kakvom humanitarnom radu. Dan nosi energiju mira te posvećivanju partneru, obitelji i djeci…

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu www.facebook.com/tarotgalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja mogu izabrati između usporedne analize partnera ili osobnih aspekata za 2017. godinu.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]
Prethodna objava15 mudrosti o osobnoj transformaciji
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 19.01.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.