pixabay.com

47

ČETVRTAK 23.2.2017.

Jupiter (3) u danu i Mars (8) u broju donose obećavajuće energije ovoga četvrtka. Ovoga dana mudro je biti brz te imati dobro razrađenu strategiju djelovanja kako bismo mogli bez problema realizirati zamišljeno. Ukoliko je uz strategiju uključen i optimizam u sebe – dan može donijeti i neke krupnije rezultate. Svaka akcija koja je poduzeta danas, otvoriti će dobre mogućnosti i za naredne dane. Dan je povoljno aspektiran i za učvršćivanje dosadašnjih odnosa te za donošenja nekih odluka za daljnji razvoj.

PETAK 24.2.2017.

Venera (6) u danu i Neptun (9) u broju donose dvojake energije ovoga petka. Dan je najbolje aspektiran za one koje planiraju dan provesti mirno u krugu obitelji, partnera i prijatelja. Energije nisu povoljne za rasprave sa ljubavnim partnerom kao ni sa bilo kime tko vam je blizak. Stvari bi se mogle dodatno zakomplicirati. Tokom dana događati će se mnoge stvari koje će biti skrivene od oka javnosti – kao što su prevare, krađe i slične – negativne situacije. U ovom danu mudro birajte svoje okruženje!

SUBOTA 25.2.2017.

Saturn (4) u danu i Sunce (1) u broju donose lijepe energije ove subote. Dan je izuzetno povoljno aspektiran za rješavanje problema iz prošlosti te za pronalazak adekvatnog posla kojeg već dugo tražite. Energije dana podržavati će svaki ozbiljni korak kojeg odlučite napraviti. Mogući su neki manji novčani dobici ili nenadani povratak dugovanja. Ova je subota idealna za pokretanje važnih koraka, bilo da se radi o profesionalnom ili privatnom životu.

52
POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox te iste stranice sa svojim datumom rođenja, mogu izabrati između sinastrije (usporedne analize partnera) i analize osobnih aspekata za 2017.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

39

Prethodna objavaUvrede – rane koje godinama krvare: Kako se ne obazirati?
Slijedeća objavaŽenama su uvijek potrebne druge žene – evo zašto!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.