52
UTORAK 24.10.2017

Mars u danu i broju daju ovome danu agresivne vibracije. Dupli utjecaj opakog Marsa donijeti će mnogo nervoze, netrpeljivosti i žestine. Okolina će djelovati razdražljivo i opasno, stoga nikako nije dobar dan za konflikte, raspravljanje i nametanje svoje volje. Naši instinkti vodit će nas u borbu – no važno je taj impuls nadjačati ako se ne želimo zaplesti u mrežu iz koje ćemo se teško moći izvući. Mars nam može, svojim dvostrukim utjecajem, dati mnogo energije – no tu energiju će trebati mudro iskoristiti pa je pokušajte usmjeriti na nešto konstruktivno. Tijekom ovog utorka mogući su značajniji financijski dobici kao i značajna financijska ulaganja. Dan provedite radeći rutinske poslove koji ne zahtijevaju posebnu mentalnu aktivnost.

SRIJEDA 25.10.2017.

Merkur u danu i Neptun u broju ove srijede donose dvojake energije. S jedne strane imamo utjecaj Merkura koji nam odašilje energiju brzine, a s druge strane utjecaj Neptuna koji odašilje tajnovitost i prikrivanje. Dvije vrlo različite energije ove srijede mogu nam donijeti mnogo tajnih radnji i skrivenih događaja koji se neće pozitivno odraziti na mnoge.

Pokušajte izbjeći bilo kakvo potpisivanje dokumenata, a ako je to nemoguće, pokušajte saznati sve informacije te dobro pročitajte sve ono što piše sitnim slovima. Ovaj dan nije pogodan za nove početke. Ključne riječi za ovu srijedu su – oprez i pažnja!

75ČETVRTAK 26.10.2017.

Jupiter u danu i Sunce u broju daju lijepe energije ovoga četvrtka. Kombinacija ove dvije pozitivne planete dati će ovomu danu dobre aspekte u raznim područjima života – pa možemo zaključiti da bismo mogli biti sretne ruke. Jedino je važno zapamtiti da si nije dobro postavljati previše visoke ciljeve jer će, sukladno tome, doći do razočarenja. Trebate usporiti i pametno procijeniti svoju snagu i prioritete. Ovaj četvrtak može dati, onima koji čekaju posao, dobre aspekte za novi početak, a to se posebice odnosi na one kojima zaposlenje ovisi o starijem muškarcu.

PETAK 27.10.2017.

Venera u danu i Mjesec u broju ovoga petka mogu donijeti ishitrene odluke i emocionalno nezadovoljstvo. Tijekom dana osjećat ćemo napetost što će dizati tenziju te nam stvarati blokade. Kako Venera i Mjesec nose žensku energiju – tako je ovaj dan nekako naklonjeniji ženskoj populaciji. Aspekti ovoga dana naklonjeni su i poslovima koji se bave uslužnom djelatnošću pa zbog toga mogu očekivati neki veći priliv novca. Vaši zaključci neće biti posve realni pa bolje da velike odluke i rasprave s partnerom odgodite za neki drugi dan.

39

SUBOTA 28.10.2017.

Saturn u danu i Jupiter u broju daju solidne vibracije ove subote. Kombinacija ove dvije planete može donijeti nagradu za dugotrajno uloženi trud za sve one koji su mukotrpno ulagali u sebe i u druge. Ovoga dana biti će puno onih koji će riješiti neke goruće probleme. Ako ste jedan od onih kojima je financijska stiska – danas bi mogao doći neki manji priliv novca koji će vam pomoći da, barem malo, stanete na noge. Jupiter će ubrzavati događanja i otvarati rješenja, no na vama je hoćete li ih prepoznati.

NEDJELJA 29.10.2017.

Sunce u danu i Saturn u broju dati će ovoj nedjelji pomalo neutralnu energiju. Ovo je za mnoge neradni dan – što je dobro, jer će onima koji rade dati napor i umor. Većina nas osjećat će se iscrpljenima i bez energije. Saturn će nas pokušati vratiti unatrag, pa će nam tako vraćati situacije i ljude iz prošlosti, kako bi nam ukazao na propuste i na dijelove osobnosti na kojima još trebamo poraditi. Nemojte se oko toga uzrujavati već prihvatite to kao lekciju koju treba savladati. Kraj tjedna donosi nam iskušenja no zapamtite da jedino tako možemo unaprijediti sebe i svoj život.


Widget not in any sidebars

POKLON ČITATELJIMA!

Četvero najbržih koji se jave u inbox stranice TarotGalaxy (facebook.com/tarotgalaxy), sa svojim datumom rođenja, osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Očitanje stanja svih 7 čakri, Tarot Čitanje (za narednih 3 mjeseca) ili Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja očitanja stanja čakri, treća osoba Tarot Čitanje (za naredna 3 mjeseca), a četvrta osoba osvaja Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMerkur u Škorpionu do 7. 11.: NO pain / No gain – Moćno vrijeme za jake osobnosti!
Slijedeća objavaOd 2018.: Čudo Mašina koji suši, pegla i slaže rublje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.