52
UTORAK 28.2.2017

Mars (8) u danu i Saturn (4) u broju donose dvojake energije ovome danu. S jedne strane – mogući su dobri događaji koji mogu pozitivno promijeniti postojeću situaciju, a s druge strane moguće je da vam dan prođe u naporu i stresu. Važno je biti smiren i držati se plana i reda ovoga utorka. Mogući su i neplanirani troškovi.

SRIJEDA 1.3.2017.

Merkur (5) u danu i Merkur (5) u broju daju povoljne energije ovome danu. Dan je pogodan za preuzimanje inicijative bilo koje vrste te za pokretanje bilo čega novog u svome životu. Energije dana mogle bi biti zaista brze – stoga svakako pripazite da neke stvari ne napravite impulzivno. Također važno je da pripazite na promet, jer kada je dupla vladavina Merkura u danu, moguće su prometne nesreće, koje su najčešće uzrokovane prebrzom vožnjom te zbog premalo obraćanja pažnje.

Responsive text-55

ČETVRTAK 2.3.2017.

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju donose lijepi četvrtak. Dan je povoljno naklonjen za poslovne i emotivne promjene. U ljubavi – moguće je neko lijepo, novo poznanstvo te ulazak u neki novi emotivni odnos. Moguće su pomirdbe, zaruke i slavlja. U poslu – najbolje će proći oni koji rade na širenju vlastitog posla kao i oni koji se bave uslužnim djelatnostima ili umjetnošću.

PETAK 3.3.2017.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju donose nepredvidivu energiju ovome danu. Sedmica (Uran) u danu mogao bi donijeti mnoge nepredvidive i nenadane događaje – te na taj način zakomplicirati vaše planove. Moguća su nova poznanstva, nenadane poruke putem elektronskih medija te nove prilike za zaposlenje u strukama koje se bave nekakvim inovacijama. Dan je mudro provesti u miru sa obitelji ili partnerom.

52
POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu www.facebook.com/tarotgalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja mogu izabrati između usporedne analize partnera ili osobnih aspekata za 2017. godinu.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaDuhovna moć izlječenja – Snaga riječi i mentalna odgovornost
Slijedeća objavaOd zabluda možeš raditi predstavu, ali ja ti neću biti publika…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.