PONEDJELJAK 30.5.2016.

Mjesec (2) u danu i Mars (8) u broju daju energetski loše nabijen dan, posebice do 15h. Mjesec (2) može donijeti određene blokade i nezadovoljstva razvojem događaja tokom dana. Trebati će pričekati popodnevne i večernje sate kada će Mars (8) svojim uplivom donijeti neke preokrete, akcije i ostvarenja na poslovnom i privatnom planu. Dan će ipak nekako obilježiti napetost i emocionalna preosjetljivost. Taman kada ste pomislili da vam je krenulo – eto zastoja! Povucite ručnu i pričekajte povoljniji dan…

UTORAK 31.5.2016.

Mars (8) u danu i Neptun (9) u broju donose utorak u kojemu će se tražiti od nas pojačana mudrost i zrelost. Sve što danas radite – pristupite k tome pojačanom dozom sigurnosti. U dugoročnim planovima, mnogi će doći do uspjeha, naročito kada je posao u pitanju. Dan je naklonjen svima onima koji se bave nekim kreativnim radom, no nekako najviše onima koji se bave glazbom. Pametno je u ovome danu zaokružiti i završe neki planovi jer će se na taj način otvoriti aspekti za neke nove početke. U ljubavi, parove koje povezuje ljubav i povjerenje, ovo će biti divan dan.

SRIJEDA 1.6.2016.

Merkur (5) u danu i Uran (7) u broju daju energije preokreta koje nećete moći kontrolirati – bilo da se radi o pozitivnim ili negativnim promjenama. Negativni aspekti nekako se najviše odnose na komunikaciju općenito (verbalnu, pisanu i elektronsku). Potrudite se ne biti impulzivni tokom ove srijede jer biste to mogli skupo platiti… Mogući su problemi sa papirologijom i dokumentima – stoga nije mudro potpisivati bilo što. Ovo je dan kada trebate pronaći svoj centar mira i što staloženije proći kroz dan.
ČETVRTAK 2.6.2016.

Jupiter (3) u danu i Mars (8) u broju donose povoljne energije ovoga četvrtka. Dan je pozitivno naklonjen za razne poslovne aranžmane i za realizaciju dogovorenih planova.

Pozitivne vibracije daju vam mogućnost da u danu budete zaista produktivni te da ostvarite dobre pomake u svojemu životu. Moguće su pozitivne, iznenadne situacije koje će začiniti dan vedrim notama. Prepustite se ovome danu i očekujte dobre rezultate!

PETAK 3.6.2016.

Venera (6) u danu i Neptun (9) u broju donose pomalo teške energije ovoga petka. Dan biste mogli prevesti u mnogo emotivnog ulaganja do granice zanemarivanja svojih potreba. Impulzivnost bi i u ovome danu mogla doći na test – s toga pripazite da svojim reakcijama ne napravite sebi loše. Nemojte previše trpjeti nešto što je loše za vas – bolje je da dan provedete pružajući sebi neko zadovoljstvo poput odlaska na večeru ili kratko putovanje sa dragom osobom. Budite iskreni prema sebi kako ne bi bili lažni prema drugima!
POKLON ČITATELJIMA!

ČETVERO NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy) I JAVE SE U INBOX SA SVOJIM I PARTNEROVIM DATUMOM ROĐENJA, OSVOJITI ĆE SINASTRIJU (Usporednu analizu ljubavnih partnera).

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

Prethodna objavaFeng Shui dućan u Zagrebu!
Slijedeća objavaKako stvarati realnost koju želite iskusiti?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.