PONEDJELJAK 4.12.2017.

Mjesec u danu i Mars u broju mogu donijeti nejasnoće i nerealna očekivanja. Kako je Mars prisutan u ovome danu, mogao bi izazvati agresiju kao i poriv za svađe i rasprave.

Događaji tokom dana mogu biti veoma usporeni, a naša bi očekivanja mogla biti visoka, pa bi to moglo negativno djelovati na naše raspoloženje. Mjesec donosi veoma promjenjivu energiju s toga dan nije baš naklonjen započinjanju nečeg novog.

75UTORAK 5.12.2017.

Mars u danu i Neptun u broju. Neptun donosi previše misli i izgubljen fokus, no Mars bi tokom dana trebao napraviti svoj povoljan utjecaj, tako da nas potakne na razriješavanje nejasnoća sa sobom. Dan je povoljan za obavljanje svih rutinskih poslova i obavljanje svih obaveza koje su unaprijed dogovorene a koje ne zahtjevaju posebnu mentalnu aktivnost. Kako nas Neptun mentalno zamara, tako srećom,  Mars ipak svojim utjecajem daje mogućnost da se uz malo samodiscipline pokrenemo i da budemo produktivni.

SRIJEDA 6.12.2017.

Merkur u danu i Sunce u broju daje nam dan koji je povoljan za susrete, sastanke, poslovne pregovore i putovanja. Pozitivne vibracije dana dobru utječu i na donošenje odluka o promjenama koje želimo napraviti. U ovoj kombinaciji energija Merkura i Sunca – pametno je izbjeći konflikte sa ljubavnim partnerom a posebice agresivno nametati svoju volju. Usmjerimo se na posao.

75ČETVRTAK 7.12.2017.

Jupiter u danu i Mjesec u broju donosi lagano pokretanje energije – no i to malo bi trebalo biti dovoljno da nam donese osjećaj mira. Aspekti nam mogu donijeti sitne promjene i manje dobitke novca. Moguće su neke ponude za suradnju sa ženske strane. Mjesec u ovom danu je više naklonjen ženskoj populaciji. Koliko god Jupiter daje povoljniju energiju u ovom danu – ipak je u stanju da proširi nevolje. S toga trebamo biti smireni, surađivati i potražiti pomoć ukoliko nam je potrebna.

PETAK 8.12.2017.

Venera u danu i Jupiter u broju veoma će pozitivno djelovati na ovaj dan. Kako su energije dana stabilne na mnoge će djelovati tako da će se pokrenuti  u raznim segmentima života. Venera nam može donijeti subjektivnost kada su u pitanju emocije no Jupiter bi svojim utjecajem ipak to u toku dana trebao nadjačati. Dan je dobar za nova poznanstva i spojeve a mogući su i iznenadni novčani dobici.

75SUBOTA 9.12.2017.

Saturn u danu i u broju donosi dosta teške energije. Mogli bismo osjećati velik umor. Brige bi nam mogle ponovno ući u svijest i opteretiti nas do te mjere – da ćemo se osjećati iscrpljenima. U ovom danu veoma će biti bitno da se naoružamo strpljenjem jer bismo mogli naići na mnoga otežanja. Velika je mogućnost da nam se vrate neke osobe ili situacije iz prošlosti koje nismo posve razriješili. Javiti bi se mogle i neke kronične bolesti, zubobolje, kostobolje i razni problemi sa kožom. Kroz ovaj dan pametno je proći sa strpljenjem i disciplinom kao i provesti ga u duhovnom radu.

NEDJELJA 10.12.2017.

Sunce u danu i Merkur u broju daje nam povoljne aspekte za stvaranje kontakata i donošenje odluka za promjenama u životu. Dobro je da uklonimo sve ono što nas ometa u ideji da sagledamo pozitivniju stranu života. U komunikaciji trebamo biti strpljivi jer su mogući nesporazumi. Dan je povoljan za kraća potovanja, boravak u prirodi i druženje sa partnerom i prijateljima.

75POKLON ČITATELJIMA!

Četvero najbržih koji se jave u inbox stranice TarotGalaxy  (www.facebook.com/tarotgalaxy) sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Osobne aspekte za 2018. godinu, Tarot Čitanje (za narednih 3 mjeseca) ili Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja osobne aspekte za 2018. godinu, treća osoba Tarot Čitanje (za naredna 3 mjeseca) a četvrta osoba osvaja Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaBudi ‘Svoj’ i prati svoje srce – Sloboda je izbor
Slijedeća objava40 pravila ljubavi – “Ni kapljica dobrote, ni zrnce zloće ne ostaje neuzvraćeno!”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.