PONEDJELJAK 6.6.2016.

Mjesec (2) u danu i Jupiter (3) u broju donose energije koje bi vas mogle maknuti s mrtve točke. To neće biti nešto veliko no olakšavajuće okolnosti donijeti će vam ipak malo smirenja te dašak pozitive nakon nekoliko teških dana kroz koje ste prošli. Svakako su moguće neke sitnije promjene koje će pozitivno djelovati na vas. Ovo nije dan kada je mudro plaćati račune. Moguće su poslovne ponude od strane ženskih osoba – ali to neće proći jednostavno, odnosno biti će potrebno vrijeme da se to realizira. Mjesec (2) pomalo neutralizira pozitivne vibracije Jupitera (3) pa pripazite da kroz dan prođete mirno i strpljivo. Ponekad, u ovakvim situacijama, Jupiter (3) može proširiti nevolje i zakomplicirati vam život.

UTORAK 7.6.2016.

Mars (8) u danu i Saturn (4) u broju ovoga utorka donijeti će nam agresivne energije. Vodite računa da ne nastupate naglo jer vam se to nikako neće isplatiti. Četvorka (Saturn) kao aspekt, ukazuje na rješavanju nekih stvari koje se vuku iz prošlosti – stoga je moguće da riješite nešto što već dugo vremena pokušavate srediti. Dan je pogodan za promjenu neadekvatnih odluka te promjenu smjera u poslovanju, životu, načinu funkcioniranja i razmišljanja. Ovog utorka nemojte se držati slijepo određenih formi. Sve što donosi zastoje, odustanite od toga…
SRIJEDA 8.6.2016.

Merkur (5) u danu i Merkur (5) broju donose brzinu i energičnost ove srijede. Dupli utjecaj Merkura (5) daje vam pogodne aspekte za putovanja te za bilo koji način micanja – kretanja u novome pravcu. Merkur (5) podržava promjene posebice one koje se izražavaju putem pisane i izgovorene riječi. Dan je naklonjen revolucionarima koji se bore protiv nametnutih stavova u društvu. Bilo bi pametno da iskoristite aspekte koje vam poklanja dvostruko djelovanje Merkura (5) – jer biste mogli mnogo toga uspješno riješiti. Tokom dana pripazite da ne upadnete u zamku stresa uzrokovanog užurbanošću.

ČETVRTAK 9.6.2016.

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju donose stabilne energije ovoga četvrtka. Dan može donijeti lijepe promjene u poslu – posebice ukoliko radite na proširenju i razvoju svoje djelatnosti. Obratite pažnju na šanse koje bi vam ovaj dan mogao pružiti te izaberite onu ponudu koja vam se čini najbolja. Neki važni papiri koji su bitni za posao mogli bi se riješiti tokom ovoga dana. Mogući su novčani dobici koji kasne – posebice ukoliko je to novac iz inozemstva. U ljubavi moguća su neka lijepa događanja i kontakti.
PETAK 10.6.2016.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju donose napete energije te neočekivane događaje tokom ovoga petka. Uran (7) će donijeti mentalne padove, pa ćete se danas vjerojatno žaliti na svoj posao, vezu, brak te na monoton i prazan život. Pritisnuti će vas osjećaj straha i beznađa. Ovaj petak je energetski težak, sa mnogo prisutne nervoze i impulzivnih reakcija koje će vas voditi u konflikt. Uran (7) djeluje neočekivano – kao eksplozija pa se nemojte začuditi ukoliko vam otvori i neke svoje neočekivane, pozitivne aspekte. U međuljudskim odnosima budite mirni i tihi – jer dan nije za stvaranje reda niti za bilo kakva nadmetanja.

POKLON ČITATELJIMA!

ČETVERO NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy) I JAVE SE U NJEN INBOX SA SVOJIM I PARTNEROVIM DATUMOM ROĐENJA, OSVOJITI ĆE SINASTRIJU (Usporednu analizu ljubavnih partnera).

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

Prethodna objavaEnergetske kartice – Ozdravilište Duše
Slijedeća objavaKoju lekciju nam donose ljudi od kojih nam se diže kosa na glavi?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.