47

SRIJEDA 8.3.2017.

Merkur (5) u danu i Jupiter (3) u broju donose pozitivne vibracije ove srijede. Dan je visoko energetski nabijen pa je dobro aspektiran za pokretanje poslova, pravnih dokumenata, slanje životopisa za posao te bilo kakvog pismenog kontakta s inozemstvom. Također, u ovome danu mudro je da ne zaboravite i na fizičku aktivnost, pa se svakako uputite na trening ili u šetnju. Ukoliko imate nekih nerazriješenih situacija s partnerom – danas je idealan dan za rješavanje problema.

ČETVRTAK 9.3.2017.

Jupiter (3) u danu i Saturn (4) u broju donose pomalo naporne energije ovoga četvrtka. Dan će biti naporan i tražiti će od vas da se dobro organizirate. Izgledni su problemi s koncentracijom te visoki nivo nervoze. Iza 15 h ove naporne energije početi će popuštati – pa će sve postati, barem malo, lakše. Fokusirajte se na ono važno, slijedite svoje planove i pokušajte se uhvatiti konkretnog posla.

PETAK 10.3.2017.

Venera (6) u danu i Merkur (5) u broju daju ovome petku pozitivnu notu. Dan će podržavati sve ono što radite, a posebice ukoliko se odnosi na pisanje, umjetnost, stvaranje nekakvih noviteta ili odlazak u kazalište. Sve što ima veze sa umjetnošću – ovoga će dana biti podržano. Dobro je aspektirano i pokretanje neke ideje koje već dugo imate u glavi – a nikako da je realizirate. Pokušajte pretočiti svoje zamisli u fizičku realnost – energije će vas podržati!

52
POKLON ČITATELJIMA!

ČETVERO NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy)
I JAVE SE U INBOX SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA, OSVOJIT ĆE: TAROT ČITANJE, SINASTRIJU (usporedna analiza partnera) ILI ANALIZU OSOBNIH ASPEKATA ZA 2017. NAPOMENA: (Prva osoba osvojit će analizu osobnih aspekata, druga i treća osoba osvojit će sinastriju, a četvrta osoba osvojit će tarot čitanje/odgovor na jedno konkretno pitanje).

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

52
 

Prethodna objavaKako otpustiti priče koje si neprestano ponavljate
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.