PETAK 13.10.2017.

Venera u danu i u broju donosi idealan dan za posvećivanje obitelji, djeci i partneru. Dupli utjecaj Venere ovoga petka odličan je za pripremu za vikend, odmor, relaksaciju, kupovinu i za sve ono što nas čini sretnima. Ovaj je dan nabijen vibracijama hedonizma, naprosto ćemo nekako morati ugoditi sebi. Žene će se uljepšavati i željeti će si kupiti neke lijepe odjevne predmete, a u muškarcima bi se mogao izroditi sličan impuls, posebice vezan uz kupovanje nečeg lijepog.  Emocionalno bismo mogli biti zahtjevni i nezadovoljni jer ćemo težiti savršenstvu pa će nam se realnost pomalo pomutiti. Specifične energije ovoga petka pametno je iskoristiti u kreativne svrhe.

SUBOTA 14.10.2017.

Saturn u danu i Uran u broju daju teške energije ove subote. Danas nikako ne reagirajte nepromišljeno jer su moguće kardinalne greške u poslu i komunikaciji. Saturn će nas usporavati, pružajući nam prostora da mudro promislimo svoje poteze. Ovo nije dan za borbe ega, nadmetanja i taštinu. Moguće su glavobolje, nedostatak energije, nervoza, depresivna stanja i ljutnja. Financijski – dan nije dobro aspektiran već je samo aspektirano vraćanje nekih starih dugova.

NEDJELJA 15.10.2017.

Sunce u danu i Venera u broju daju dobre energije za kraj tjedna. Ova nedjelja vam može donijeti pozitivna događanja, susrete sa prijateljima i članovima obitelji. Mogući su neki sitniji novčani dobici. Sunce u danu daje nam mogućnost za pokretanje i stvaranje pa ukoliko već neko vrijeme odlažete nešto važno  – započnite to danas. Što se ljubavi tiče – ova je nedjelja izuzetno dobro naklonjena za upoznavanje osobe sa kojom bismo mogli ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu.


Widget not in any sidebars

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta). Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

ATMA OGLAŠAVANJE

3 MILIJUNA POSJETA MJESEČNO

Reklamirajte svoj događaj, proizvod ili uslugu na portalu atma.hr

Atma portal bilježi približno 3 milijuna posjeta mjesečno, a vaš će oglas u mjesec dana vidjeti oko 800 000 čitatelja.

U tijeku je i jesenska akcija - 20% popusta na određene vrste oglašavanja!

Spremni smo vas predstaviti našim čitateljima - isprobajte!

Detalji ovdje

Prethodna objava11 navika ljudi s PRIKRIVENOM depresijom
Slijedeća objavaI TI PRIPADAŠ Konstelacijski seminar sa Marianne Frank
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.