Foto: pixabay.com

Dvojkama ovaj mjesec donosi dobit u svakom pogledu. Pitanje novca i financija može biti u prvom planu, a duhovni život i filozofska pitanja u drugom. Peticama bi ovo mogao biti vrlo stresan mjesec.

atma.hr – 78
Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Imate potrebu za novim poslovima, maštate da počnete nešto iz početka, ali morat ćete prvo završiti započete poslove. Potaknuta je želja za putovanjima. Ipak, ovog mjeseca bi bilo dobro da sebe podvrgnete disciplini, što se predstavnicima vašeg broja nikako ne sviđa. Poslije mnogobrojnog maštanja, priča i pravljenja planova, morat ćete pristati na nešto što vam možda ne odgovara.

Nemojte kriviti članove svoje obitelji za obaveze koje morate ispuniti i dogovore koje morate ispoštovati. Oni s pravom očekuju od vas da nešto učinite za njih. Društveni život može biti bogatiji, naročito ako budete negdje putovali, predstoje nova poznanstva. Za ljubav ovo nije baš sjajan mjesec jer ste nepostojani.

Moguća je unosna trgovina nekretninama.

atma.hr – 39

DVOJKA

Vaš broj koji simbolizira novac, emocije, poznanstva, susrete, ljubav i nestalnost, ovog će mjeseca postati odgovorniji. Trebali bi se više družiti sa ženama, ma kojeg spola da ste. Trebate biti inicijator ili organizator susreta ili nekih akcija, posebno ako ste žena.

Rad u velikim firmama donosi dobit u svakom pogledu. Pitanje novca i financija može biti u prvom planu, a duhovni život i filozofska pitanja u drugom. Ako ste umjetnik, ovo je jedan od vrlo plodnih perioda.

Bit ćete sposobni unovčiti svoja znanja i talente. Što se ljubavi tiče, moguća je lijepa, romantična veza sa nekim tko vam je po mnogo čemu sličan.

TROJKA

Nestalni ste, a ovog mjeseca možete biti preveliki idealista. Na vas je lako utjecati, posebno bi to mogla učiniti neka druga Trojka ili neka Jedinica. Pokazujete inicijativu da se sredi situacija u vašoj obitelji, ali malo tko na vas obraća pažnju.

Nemojte uznemirenost liječiti alkoholom ili povjeravanjem bilo kome. Pazite, ljudi mogu pričati o vama da ste neozbiljni i neodgovorni i to će vas natjerati da se često dokazujete pogrešnim načinima, možda upuštanjem u rasprave.

Za ljubav ovo može biti stresan mjesec jer ako ste u dugoj vezi ili braku, partner očekuje postojanost a ako ste od nedavno u vezi možete ostaviti dojam osobe kojoj je više stalo do slobode nego do ljubavi.

atma.hr – 75
ČETVORKA

Ovog mjeseca potiču se vaše ambicije što može djelovati vrlo izazovno i opominjuće. Nemojte ulaziti u aranžmane za koje niste sigurni da su legalni. Može vam se ukazati prilika da započnete posao koji bi vam mogao donijeti veliki novac, moguće od prodaje nekretnina i vi ćete se vrlo rado upustiti u to.

Bilo kakav sudski spor koji uključuje pitanje nekretnina kod vas može izazvati ljutnju i potrebu da istjerate pravdu. Rasprave s ukućanima i rođacima se ne preporučuju kao ni uzimanje kredita za stambeni prostor.

Što se tiče ljubavi bez obzira jeste li u braku ili ne, predstoji susret koji vas može u potpunosti izbaciti iz emocionalne ravnoteže.

PETICA

Ovo bi mogao biti vrlo stresan mjesec za one koji nisu spremni privesti kraju ono što su započeli tko zna kada i stalno iz nekih razloga odlagali. Trebalo bi što prije finalizirati sve što ste započeli u prethodnih osam mjeseci.

Može vam se učiniti da ste pod izvjesnim pritiskom koji ne možete izdržati i koji je za vas prevelik teret. Ne opterećujete se onim što je prošlo, živite u sadašnjosti. Jedna Petica ili Osmica će vas pokušati provocirati ili vas natjerati da napravite ono što oni misle da je za vaše dobro, a vi ćete to shvatiti kao atak na vaš osobni integritet.

Osjećate pritisak sa svih strana, naročito od strane članova obitelji ili šefova ako radite u velikoj privatnoj firmi. S ljubavnim partnerom se ne razumijete baš najbolje jer vas vjerojatno privlači osoba koja je potpuno drugačija od vas. Moguće je da ste spremni za novu romansu sa nekim tko živi negdje u inozemstvu.

atma.hr – 78
ŠESTICA

Energije ne djeluju povoljno na vaš broj, zbog čega postajete nestrpljivi i prilično ratoborni što nije primjereno predstavnicima vašeg broja. Netko će vas uspjeti izazvati na dvoboj i dati vam na znanje da se trebate suočiti ili sukobiti oko ključnih pitanja.

Vi biste najradije izbjegli sve što ima veze sa pojavljivanjem na sudu, u velikim javnim ustanovama, institucijama i priželjkujete da se dogodi neko čudo koje se naravno neće dogoditi.

Umjesto toga, zavrnite rukave i što prije pristupite poslu. Izbjegnite konflikte s uniformiranim licima jer možete imati neugodnosti. Stariji članovi obitelji postavljaju uvjete koje vjerojatno nećete moći da ispuniti. Pazite da ne postanete žrtva intriga i da vas netko na brzinu ne nagovori na nešto što vama nikako ne odgovara.

SEDMICA

Za buntovnu, duhovno orijentiranu Sedmicu ovaj mjesec znači restrikciju. Riješit ćete to na jednostavan način. Počet ćete se intenzivnije baviti svojim emocijama što može izgledati kao pravo rešenje.

Također će vam biti jako važno da sredite praktična pitanja u vezi s novcem i poželjet ćete biti drugačiji nego do sada. Imat ćete potrebu za kvalitetnim obiteljskim, ali još više i emotivnim životom. Najveća opasnost leži u vašoj popustljivosti jer ako ne budete principijelni to vam se može osvetiti. Kasnije ćete se možete kajati zbog svoje popustljivosti.

Pokušajte smanjiti obveze i dovedite svoj život u red. Šestica vam može stvoriti osjećaj krivnje ili može očekivati od vas previše discipline, a Dvojka može odbiti vaše udvaranje. Bilo bi dobro da se posvetite nekom svom hobiju, druženju s prijateljima i onima koji imaju pozitivan utjecaj na vas. Odgovarat će vam društvo žena.

atma.hr – 39

OSMICA

Tijekom ovog mjeseca bilo bi dobro da budete što je moguće mudriji da ne biste imali bilo koju vrstu neprilika. Netko će pokušati da vas nečim zaplaši ili da vam pokaže da vam je dostojna konkurencija.

Problem će biti u načinu na koji će vam se suprotstaviti, naizgled naivno i lukavo. Mudrost vam neće biti od velike pomoći, a ni otvoreno sukobljavanje. Najbolje bi bilo da ignorirate sve one koji vas nerviraju i s kojima ne možete naći zajednički jezik. Pokušajte naći neki novi posao ako na trenutnom radnom mjestu nemate nikakvu perspektivu.

Bit ćete u situaciji da radite nešto zbog čega ćete viđati sasvim nova lica, moguće da ćete često putovati. U ljubavi ćete biti prilično zahtjevni i skloni paralelnim vezama. Ako vaš partner često putuje, pokušajte ne pokazivati otvoreno ljubomoru.

DEVETKA

Obiteljski problemi ili ako imate privatan biznis, poslovni, bit će u centru vaše pažnje. Morat ćete se priviknuti na nešto što vam nikako ne odgovara. Moguće da će biti u pitanju disciplina. Previše rigidan stav prema svima, uključujući tu vaše bližnje, donijet će vam probleme.

Nekome je jako stalo da vam nametne svoju volju i ako ste mladi, priželjkujete putovanja i zanimljive poslove, a ako radite nešto što vas u potpunosti ne ispunjava, nemojte donositi odluku o promjeni posla tijekom ovog perioda.

atma.hr – 78
Dobit ćete priliku da se pomirite s nekim, a vi ćete možda to propustiti. Nikakve nenamirene račune iz prošlosti nemojte tijekom ovog mjeseca namirivati jer ćete vi biti gubitnik.

U sferi emocija ste previše nekooperativni da biste bili dovoljno uvjerljivi. Stalni partner može misliti da ste previše materijalno orijentirani i da ste zahtjevni. Ako imate probleme u komunikaciji s roditeljima, jaz se može produbiti.

conopljanews.net

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.