pixabay.com

47

Ako tijekom veljače niste uspjeli do kraja realizirati sve svoje planove i ciljeve, mjesec ožujak vam može donijeti pad stvaralačke energije. Možete biti preplavljeni strahovima od neuspjeha, kao i nedostatkom hrabrosti i entuzijazma.

Iako sada možda nećete jasno razmišljati, te ćete pogrešno tumačiti istinitost situacija, ne gubite svoj smjer i svrhu. Važno je da tijekom ožujka ne obmanjujete sebe i da ne zamućujete percepciju, jer ovo je samo prolazni period.

Neke vaše ideje mogu biti nestvarne, pa ćete ih teško primijeniti u poslu. No, znat ćete kada treba ostati neaktivan u radu, te kada treba pričekati pravi i povoljan trenutak za akciju. Ne rasipajte snagu na uzaludne pokušaje da promijenite situaciju.

Prva polovica ožujka ne obećava, ali od 16. ožujka aspekti se mijenjaju, pa do tada treba izdržati i ostati miran i strpljiv. Energije će se iznenada promijeniti i otvoriti aspekte koji vode ka poboljšanju.

Od polovice mjeseca nestat će strahovi, i pokrenut će se bolji događaji.

U emotivnim odnosima, nikako ne donosite ishitrene odluke i ne povlačite krive poteze, ukoliko ne želite ostati sami. Ili pak, eliminirajte klimave odnose i krenite dalje slobodni, i otvoreni za nove susrete.

Kako na nas utječu dani u tjednu?

Svaki dan u tjednu ima svoju energiju, kojom utječe na dan koji nosi svoj određeni broj na globalu. Ovim vibracijama se pridružuju i utjecaji planeta, koji su vladri dana.

Ponedjeljkom vlada Mjesec – Mjesec upozorava da se bude oprezan u postupcima. Ponedjeljkom ne treba davati i posuđivati ​​novac, pa plaćanja odložite za naredni dan. Mjesec uvijek zamuti situacije, pa tada nije povoljno donositi važne odluke.

Utorkom vlada Mars – planet akcije, pa se u ovom danu mogu očekivati ​​dobri događaji, koji mogu promijeniti postojeću situaciju. Također, može se očekivati ​​nečija pomoć sa strane. Dan dobar za dobitak i za neplanirane troškove.

Srijedom vlada Merkur – ovaj planet utječe na kreativnost uma, ali i na rizike u svakodnevnom životu. Zato tada treba voditi računa o mogućnostima prevara ili obmane od mlađeg muškarca. Dan u kome treba preuzimati inicijativu i prilagođavati se. Merkur najavljuje nešto novo i nekog novog u životu.

Četvrtkom vlada Jupiter – donosi širenje u poslu, uspjehe u financijama i utječe na druge povoljne promjene. Pod utjecajem Jupitera mogu biti i svi promjenjivi utjecaji. Svakako donosi novo iskustvo i kretanje ka uspjehu.

Petkom vlada Venera – ovaj planet najavljuje kreativne akcije i sva ugodna i osjetilna iskustva. Utječe na svaku vrstu uslužne djelatnosti, ali ima i nekih manje povoljnih djelovanja, pa može donijeti konflikte u obitelji i sa ženskom osobom. Također označava i neki uzaludni napor.

52
Subotom vlada Saturn – planet koji je i učitelj i “mučitelj”. Saturn otežava, vraća unatrag da bi se naučile lekcije, i nakon toga nagrađuje. Subotom se može očekivati ​​neki napor, koji ne donosi rezultate, ali i mudre odluke koje će nas približiti cilju.

Nedjeljom vlada Sunce – energija Sunca otvara aspekte za dolaženje do uspjeha i najavljuje napredak. Svojom energijom utječe na zadovoljstva, ljubav i bolje situacije u braku i zajednici.

Nevena Đukić

astroportal.in

39

Prethodna objavaUtjecaj pomrčina u idućih pola godine: Preokret, završetak starog i početak novog
Slijedeća objavaPripreme su počele – Krenimo u zdrav život
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.