52
ČETVRTAK 18.5.2017.

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju donose pozitivne energije ovoga četvrtka. To bi se moglo pozitivno odraziti na većinu ljudi, jer će se pokrenuti i stabilizirati. Eenergije mogu utjecati na procjenu nastalih situacija kroz prizmu emocija – no imajte na umu da te procjene mogu biti krajnje subjektivne. Povoljan je dan za započinjanje projekata te za nova poznanstva i ljubavne susrete. Mogući su iznenadni novčani dobici!

PETAK 19.5.2017.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju donose povećanu vibraciju nervoze ovoga petka. Možete očekivati nagle preokrete, nepredvidive situacije te iznenadne događaje. Napetosti će biti pojačane. Kod mnogih ljudi mogle bi se javiti glavobolje koje će doći kao posljedica stresa. Izgledne su ljubavne nesuglasice i konflikti sa bližnjima. Klonite se ishitrenih reakcija jer će zapravo one biti okidač svih nepotrebnih svađa. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, mudar izvor zadovoljstva!

39

SUBOTA 20.5.2017.

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energije snage i izdržljivosti u ovaj dan. Kombinacija ovih energija donijet će vam novu snagu za temeljitost pri realizacija planova. Bitno je da vjerujete u sebe kako bi realizirali sve vaše zamisli i ideje. Strpljenje je i u ovome danu na testu. Budite dosljedni i izdržljivi. Uspjeh neće izostati.

NEDJELJA 21.5.2017.

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti ove nedjelje. To ne mora biti nužno loše, no i u ovome danu treba biti što mirniji i strpljiviji. Danas biste mogli dobiti u lice ono što ne želite čuti. Dan je povoljno aspektiran za druženje sa obitelji i prijateljima. Pokušajte što manje trošiti energiju te se nikako nemojte opterećivati kućanskim poslovima i svime onime što vam ne paše u tom trenutku. Ako ste u mogućnosti povedite obitelj na ručak, a sebi priuštite masažu.

39

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta) i Sinastriju (usporednu analizu partnera)

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija a druga i treća Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaOrgonski privjesak za ključeve s kristalom turmalinom
Slijedeća objavaJung: Potiskivanje ‘arhetipova’ ima zastrašujuće loše djelovanje na ljudsku psihu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.