52
ČETVRTAK 15.3.2018.

Jupiter u danu i Mjesec u broju donosi lagano pokretanje energije – no i to malo bi trebalo biti dovoljno da nam donese osjećaj mira. Aspekti nam mogu donijeti sitne promjene i manje dobitke novca. Moguće su neke ponude za suradnju sa ženske strane. Mjesec u ovom danu je više naklonjen ženskoj populaciji. Koliko god Jupiter daje povoljniju energiju u ovom danu – ipak je u stanju da proširi nevolje. S toga trebamo biti smireni, surađivati i potražiti pomoć ukoliko nam je potrebna.

PETAK 16.3.2018.

Venera u danu i Jupiter u broju veoma će pozitivno djelovati na ovaj dan. Kako su energije dana stabilne na mnoge će djelovati tako da će se pokrenuti  u raznim segmentima života. Venera nam može donijeti subjektivnost kada su u pitanju emocije no Jupiter bi svojim utjecajem ipak to u toku dana trebao nadjačati. Dan je dobar za nova poznanstva i spojeve, a mogući su i iznenadni novčani dobici.

75SUBOTA 17.3.2018.

Saturn u danu i u broju donosi dosta teške energije. Mogli bismo osjećati velik umor. Brige bi nam mogle ponovno ući u svijest i opteretiti nas do te mjere – da ćemo se osjećati iscrpljenima. U ovom danu veoma će biti bitno da se naoružamo strpljenjem jer bismo mogli naići na mnoga otežanja. Velika je mogućnost da nam se vrate neke osobe ili situacije iz prošlosti koje nismo posve razriješili. Javiti bi se mogle i neke kronične bolesti, zubobolje, kostobolje i razni problemi sa kožom. Kroz ovaj dan pametno je proći sa strpljenjem i disciplinom kao i provesti ga u duhovnom radu.

NEDJELJA 18.3.2018.

Sunce u danu i Merkur u broju daje nam povoljne aspekte za stvaranje kontakata i donošenje odluka za promjenama u životu. Dobro je da uklonimo sve ono što nas ometa u ideji da sagledamo pozitivniju stranu života. U komunikaciji trebamo biti strpljivi jer su mogući nesporazumi. Dan je povoljan za kraća putovanja, boravak u prirodi i druženje sa partnerom i prijateljima.

39

POKLON ČITATELJIMA

Troje najbržih (koji se jave na www.facebook.com/tarotGalaxy i lajkaju stranicu) osvojiti će osobne numerološke aspekte za 2018. godinu, Analizu živonih lekcija (kroz 4 životna ciklusa) te Sinastriju (Usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi osvaja Osobne numerološke aspekte za 2018. godinu, druga osoba osvaja Analizu životnih lekcija a treća Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaZamijenite frazu “Novca nikad dosta” u “Novca uvijek dovoljno” – i OVO će se dogoditi!
Slijedeća objava23.-24.03. Split – Urban Retreat: Predavanja i radionice, Mahamandaleshwar Swami Vivek Puri
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.