Foto: pixabay.com

Za Četvorke ovo je period koji na njih djeluje stimulativno. Ovaj mjesec bi mogao po mnogo čemu biti i mjesec nekog novog početka. Pokrenut ćete se s mrtve točke. Predstavnicima broja 7 dolaze bolji dani, naročito u drugoj polovini mjeseca i to u vezi s ljubavlju.

atma.hr – 78
Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Vrlo dinamičan mjesec u kojem ćete pokazati svu snagu svoje mašte, upornosti i inventivnosti. Bit ćete spremni da se aktivirate na nekoliko paralelnih poslova i kraj perioda možete dočekati prilično iscrpljeni. Ne trebate se opterećivati tuđim brigama, jer ma koliko da ste plemeniti i imate potrebu da se mnogima nađete pri ruci, vaša okolina će vaše ponašanje pogrešno shvatiti.

Ako želite biti u dobrim odnosima s Peticom morate biti strpljivi. Ljubavna veza s Trojkom i Devetkom može biti sasvim zadovoljavajuća. Privlače vas daleka putovanja i moguće je da ćete imati priliku da negdje otputujete, kako službeno tako i privatno. Ovo bi mogao biti vrlo uzbudljiv mjesec po pitanju ljubavi, ulaska u brak, ali pokušajte biti manje osjetljivi i hiroviti.

atma.hr – 39

DVOJKA

Ako ste ikada maštali o velikom novcu pruža vam se prilika da dođete do poveće svote, možda preko nekog novog posla. Mnogo uzbuđenja i mnogo interesantnih prilika na poslu može značiti ne samo nove angažmane nego i novu ljubav. Prije je moguće da vam se dogodi fert ili burna erotska veza nego neki romantičan susret.

Doći će do punog izražaja sva dualnost vaše prirode. Malo tko će znati na čemu je s vama, može li se na vas osloniti ili ne. Bit ćete skloni trošiti novac nemilice. Sa ženama ćete biti na ratnoj nozi, što je pogrešno jer vam to može donijeti ozbiljne probleme, naročito ako ste i sami žena. Budite spremni da se prepustite jednoj Petici i Osmici da vas vode kroz život, bez obzira kojeg ste spola.

TROJKA

Ulazite u mjesec u kojem vaši talenti i kreativni potencijali mogu doći do punog izražaja. Ovo je mjesec završetka, nečega ili nekog perioda u vašem životu koji je bio vrlo naporan ali i najvjerojatnije plodonosan. Ako vaš posao podrazumijeva rad s mnogo ljudi, putovanja, rad sa strancima, privest ćete poslove kraju i bit ćete uspješni.

Ako vam neko predloži novo radno mjesto, naročito jedna Šestica, vjerojatno se nećete previše dvoumiti. Bit ćete u prilici da se s nekim dogovarate o vrlo važnim pitanjima kako u vezi s poslom tako i u okviru obiteljskog i privatnog života.

Pokazat ćete koliko znate biti strpljivi i tolerantni što će vam donijeti popularnost među kolegama. Stalni partner će biti oduševljen promjenom vašeg raspoloženja i mnogi predstavnici vašeg znaka će planirati brak, naročito ako su dugo u vezi. Ako ste slobodni, moguća je vrlo lijepa romansa ili ljubav na prvi pogled.

atma.hr – 75
ČETVORKA

Cijela godina je za vas vrlo uzbudljiva, a ovaj mjesec bi mogao po mnogo čemu biti i mjesec nekog novog početka. Ako trebate rješavati pitanje svog statusa, bilo da se radi o poslu, emotivnoj vezi, stambenom pitanju, pokazat ćete inicijativu da se to riješi na najbolji mogući način.

Nekome je vrlo stalo da vas ima za suradnika i pokušat će vas nagovoriti da radite zajedno na obimnom projektu. Ovo je period koji na vas djeluje stimulativno i vi ćete se pokrenuti s mrtve točke na kojoj se već izvjesno vrijeme nalazite, moguće ne svojom greškom. Pokušajte izbjeći sukobe s Jedinicom ili Devetkom.

PETICA

Vaš broj je opterećen razmišljanjima o novcu, novom biznisu, o nekim velikim poslovnim pothvatima i uopće ne mislite na sebe i na svoju kondiciju. Dajete se bez rezerve onima kojima ste potrebni i za koje ste uvjereni da se bez vas ne bi mogli snaći. Ipak, trebali bi biti selektivniji kada su u pitanju kolege, a i prijatelji.

Držite se samo onih za koje ste sigurni vas vole čak i ako se često upuštate u rasprave, jer vama je u ovom periodu potrebna emotivna podrška. S drugom Peticom, Dvojkom ili Osmicom moguć je posao, ali ne ako se radi o prijateljima.

S predstavnicima ovih brojeva u ljubavi nećete doživjeti ništa ugodno ili će poslije uzbudljivih momenata doći otrežnjenje. Jedna Sedmica, Devetka ili Jedinica mogu biti vrlo ugodne kao poslovni i ljubavni partneri.

atma.hr – 78
ŠESTICA

Da biste započeli nov posao ili novu vezu morate prvo raščistiti s prošlošću i biti sigurni da još uvijek niste emotivno vezani za bivšeg partnera ili da zaista ne želite ostati na dosadašnjem radnom mjestu. Pazite da ne napravite nešto zbog čega ćete se kajati. Raspoloženje će vam varirati od odlučnosti, hirovitosti do malodušnosti.

Možete biti prilično skloni raspravama što inače nije vaša osobina. Bit će vam potreban oslonac i naći ćete ga u vidu osobe koja je mnogo jača od vas kao karakter i koja će biti spremna da vam se nađe pri ruci. To će najvjerojatnije biti neko tko često putuje u inozemstvo, radi za strance ili je stranac.

Vas je teško nagovoriti na promjenu, ali kada se odlučite, onda idete do kraja. Sada je došao taj trenutak. Možda i za odlazak u inozemstvo i to udvoje s ljubavnim partnerom.

SEDMICA

Nemojte sebe opterećivati obavezama, grižnjom savjesti ili nekim poslovima koji vam nisu prioritetni. Period vam donosi energičnost. Ovo konkretno znači da ćete praviti jedan korak naprijed, ali moguće i dva nazad. Mnogo toga neće ovisiti o vama nego o drugima. Bit ćete svjesni što je ograničavajući faktor, a nećete moći ništa napraviti.

Ako budete pokušali ići preko svojih moći ili granica koje su vam drugi odredili ništa nećete postići, samo ćete sebe nepotrebno energetski potrošiti. Ispoštujte autoritete i hijerarhiju i na poslu i u obitelji i sve će doći na svoje mjesto. Ipak, kreću za vas bolji dani, naročito u drugoj polovini mjeseca i to u vezi s ljubavlju. Jedna Petica je uvijek tu da vas oraspoloži.

atma.hr – 39

OSMICA

Bit ćete u velikom zaletu kada su poslovi u pitanju, ali bi bilo dobro da znate kuda ste se uputili i je li to ono što vi zaista trebate raditi. Dobra ponuda ne znači obavezno i uspjeh, naročito ako ste žena, energični i poduzetni, a prisiljeni ste raditi s osobama koje su kolebljive nepouzdane, a simpatične. Nemojte dopustiti da na poslu prevladaju emocije, jer ćete se osjećati prevarenim.

Oni prema kojima ste ljubazni i susretljivi neće uzvratiti istom mjerom. U ljubavi ćete se osjećati pomalo iznevjerenim ako na vrijeme ne uzmete stvar u svoje ruke i ne postavite se odlučno. Ne mijenjajte svaki čas mišljenje i nemojte ulaziti u paralelne veze, posebno ne s Dvojkom ili Peticom. Jedna Trojka i Šestica će vam biti od konkretne pomoći kako u domu tako i na poslu.

DEVETKA

Ako ste planirali put, naročito u inozemstvo, budite spremni da sve dobro organizirate da se ne biste morali prije vremena vratiti. Nešto vas u priličnoj mjeri opterećujete, moguće da se osjećate ograničenim u okviru obiteljskog i profesionalnog života, kao da vam ne daju dovoljno prostora da izrazite svoje želje i svoje sposobnosti.

Rješenje vidite u odlasku na put ili u novoj romansi koja će se vjerojatno dogoditi kada se tome najmanje nadate. Jedna mirna, atraktivna i osjećajna osoba bit će spremna upustiti se s vama u vezu, bez obzira jeste li slobodni ili ne. Ako se radi o umjetniku ili liječniku, najvjerojatnije nećete propustiti priliku za snažnim emotivnim doživljajem. Ovo je dobar period za odmor i bavljenje meditacijom i molitvom.

conopljanews

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.