Foto: Unicadmo/pixabay.com

Prosinac je mjesec koji označava kraj godine i samim tim daje prostora za obnovu energije i elana. Napravite kompromis sa sobom, povucite se iz ekstremnih situacija, a naročito od takvih ljudi iz vaše životne i radne okoline.
Nakon teških faza, došli ste sada do vrlo skladne, koja se odlikuje umjerenošću u poslovanju. Naravno, to je razina iskustva na koju ćete dospjeti ako pronađete srednji put i pravite kompromise, što će vam donijeti mogućnosti da se nagodite, te postignete suradnju i sklad između vas i vaših suradnika.

Postupajte mudro, a u isto vrijeme otvoreno i iskreno, bez ikakvih zakulisnih mišljenja i postupaka. Samo tako možete dobiti zadovoljstvo i osigurati sebi materijalnu sigurnost u poslovanju.

Po pitanju ljubavi, potrebno je biti umjeren, a što znači slijediti određena pravila ponašanja koja ste postavili na početku veze. Ne sudite, ne koristite dvostruke standarde, jedne za sebe, krajnje subjektivne, a druge za partnera, bez objektivnosti. Morate biti spremni sačuvati dobre odnose i izboriti se za njih, da ne zažalite zbog neke svoje impulsivnosti.
Prosinac je period kada su mogući problemi s dišnim organima, osjetljiva su pluća, grlo. Izbjegavajte pretjerano začinjenu hranu. U ovom mjesecu, vitamin B igra važnu ulogu u održavanju vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja.

Tjedan do 4. 12., nosi aspekte koji će utjecati na stanje našeg duha, a iz koga se mogu razviti beskonačne akcije i reakcije.

Neprekidan je tok energija iz univerzuma, a samim tim i duh je u potrazi za iskustvom. Takvo je stanje svijesti da se , a kreativan nered postat će remek djelo.

Ući ćete u novu fazu i proširivati svoje vidike. No, potrebno je živjeti u sadašnjem trenutku, da ne bi dolazilo do nesigurnosti, pokazivanja egzibicionizma, odbacivanja tuđih konstruktivnih savjeta, nepromišljenosti i nepotrebnih rizika. Ulaskom u novu fazu, otvorit ćete si puteve i počet ćete nešto novo.

Morate vjerovati u tokove događaja, ostati otvoreni za promjene, prihvatiti ponuđene izbore, i imati vjere u sebe. Ne očekujte neke epohalne događaje, ali svi aspekti govore o pomaku koji će svakako imati značaja za vas. Nova poslovna iskustva ne moraju obavezno biti i najplodnija, ako to očekujete, ali će vam stvoriti uslove da puno toga uradite u poslu za sebe ili za tim.

Ako se budete kretali u okvirima sadašnjeg trenutka, a usto i pročistili svoje želje, snagom svoje energije omogućit ćete sebi dobre poteze i ostvariti neke od nauma. Odvojite malo vremena i da sagledate imate li nekih propusta. Donošenje odluka o nastavku poslovanja i njihovom smjeru, mogu sada biti presudne.
Ovaj tjedan, po pitanju emocija i veza, doći ćete do promjena koje su dobre za vas. Tako ćete saznati i što ne želite od veze. Vaša postojeća ljubavna veza je nepokolebljiva i moćna, jer ste je vi svojim ulaganjima učinili takvom. Za one slobodne, nova poznanstva i susreti iz kojih se može razviti partnerstvo. Ne ulazite u površne veze, jer nećete biti zadovoljni time.

Po pitanju zdravlja, situacija je prilično stabilna. Ipak, pripazite na trenutnu osjetljivost stomaka, i ne započinjite drastične dijete. Moguća je i kratkotrajna nervoza.

Nevena Đukić

astroportal.in

Prethodna objavaOrgonska piramida MEGA (5.4 kg) – TOP MODEL, radijus djelovanja 11 metara!
Slijedeća objavaJoga za super mozak: vježba za maksimalnu snagu vašeg mozga
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.