Foto: pixabay.com
Siječanj je, zbog energija koje u ovom mjesecu vladaju, mjesec iskušenja. Ovakvi aspekti su prisutni do 15. siječnja, a donose osjećaj vezanosti i ograničenja protiv vlastite volje. Strah od nepoznatog u budućnosti sada donosi gubitak neovisnosti, dopuštanje tuđe kontrole nad nama i nasilno pokoravanje.

Prisutni su i nedostatak vjere u sebe, negativna razmišljanja, sumnje, osjećaj ograničenosti, financijske poteškoće, neplanirani troškovi, kao i stagnacija poslova.

Siječanj je na globalu u broju 2, a ovim brojem vlada Mjesec, koji sa sobom nosi sve nedoumice, nejasnoće i neizvjesnosti. U ovom razdoblju treba se zato više baviti onim duhovnim, a odustati od materijalnog.

U prvoj polovici siječnja, duhovno podrazumijeva iščekivanje ulaska u novu fazu, božanski poriv u čovjeku koji ga vodi u svijet duhovnosti, gdje ćete, pamteći iskustva iz prošlosti, kroz inteligenciju shvatiti suštinu, biti usklađeni s prirodom, te dobiti snagu koja stvari dovodi u red.
Morate shvatiti veličinu žrtve koja se mora podnijeti, jer time pravite izbor između ljubavi prema materijalnom i duhovnom, između rastrzanosti i jedinstva. Tako ćete doći do stanja kada se otvaraju aspekti da se odabrani put savlada, sa svom snagom i održanjem, te hrabrošću koja je voljna preuzeti i rizik.

To stanje vodi u poniranje u sebe i dolaženje do svog identiteta. Kroz ovo stanje transformacije, koja je neizbježna i neophodna za svako biće, kao i kroz logiku i pravdu namijenjenu svakome, nesebičnost duha i mudrosti crpljene iz podsvijesti i širine misli, naš duh biva oplemenjen svjetlošću.
I konačno, kroz sva ova iskušenja, dolazimo do velikih promjena, kada se prelazi s nižih na više razine razvoja, a time se završava postojeće poglavlje i ostavlja prošlost iza sebe, ostavlja se prostor za promjenu statusa, mijenjaju se stari stavovi, i vraćamo se osnovama iz kojih se gradi novo.

Nevena Đukić / astroportal.in

Prethodna objavaNajotrovniji ljudi u našim životima često su u početku bili najljubazniji: 5 načina kako prepoznati lažnjake
Slijedeća objavaOvaj znak očekuje ljubavni trijumf tijekom zime!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.