160×600 text-47 lijevo

PONEDJELJAK 18.9.2017.

Mjesec (2) u danu i Sunce (1) u broju donose solidnu energiju tijekom ovoga dana. Sunčeva energija će nadjačati Mjesečevu energiju s toga iskoristite ovaj dan u poslovne svrhe. U danima u kojima vlada Mjesec (2) nije dobro davati novac, u smislu obaveza plaćanja računa, pa pokušajte to odgoditi za prekosutra – kada vas Mjesec (2) ostavlja na miru. Mjesec (2) u danu može pojačavati strahove i oklijevanja te donijeti dvoumljenje. Ne dajte se zavarati! U ljubavi otvoreno tražite objašnjenje i odgovore. Ne držite probleme u sebi jer će se s vremenom samo povećati – pa će tada biti još teže raščistiti stvari.

UTORAK 19.9.2017.

Mars (8) u danu i Mjesec (2) u broju vladaju ovim utorkom. Ovo je kombinacija dvije dijametralno različite planete. Tijekom ovoga dana pokušajte obavljati samo rutinske poslove – koji od vas ne traže previše razmišljanja. Mjesec (2) će vam usporavati reakcije te donijeti dvoumljenje i nesigurnosti. U ljubavnim odnosima, kako je Mars (8) agresija, a Mjesec (2) emocija, moglo bi doći do svađa i rasprava među partnerima. Nemojte da vas nesigurnost pokoleba – ponekad trebate prihvatiti da ne pokazuju svi emociju na isti način. Nemojte rušiti sklad u odnosima – osim ako nije došao trenutak za promjenu statusa!

SRIJEDA 20.9.2017.

Merkur (5) u danu i Jupiter (3) u broju daju brze i promjenjive događaje tijekom ove srijede. Jupiter (3) bi mogao donijeti vrlo pozitivne i neočekivane promjene koje će povoljno utjecati na vas. Mudro je biti skoncentriran i spreman na akciju, što se najviše odnosi na komunikaciju s ljudima i na intelekt. Promjene i prilagodbe su nužne i neophodne! Energije dana su jako dobre, no ipak – birajte riječi jer način komuniciranja može uvelike utjecati na razvoj događaja. Ovo je dan kada biste mogli doći do saznanja što zapravo želite – i tako ćete započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!

ČETVRTAK 21.9.2017.

Jupiter (3) u danu i Saturn (4) u broju danu daju pomalo neutralne vibracije tijekom ovoga četvrtka. Ovo je dan kada bi, nekima, mogle doći Saturnske (4) nagrade za dugotrajno uložen trud. To se može odnositi kako na privatni tako i na poslovni život. U koliko ste u nekim nedoumicama – povoljan je dan da potražite dobar savjet, jer ćete ga sigurno dobiti. Mogući su manji novčani dobici. Kroz dan pokušajte proći što mirnije!

PETAK 22.9.2017.

Venera (6) u danu i Merkur (5) u broju donose pozitivne energije ovoga petka. S obzirom na to da obje planete daju brzinu – ovo je dan kada ćete se trebati malo bolje organizirati. Kombinacija Venere (6) i Merkura (5) donijeti će pozitivne promjene. Sve isplanirano moguće je dovesti do cilja bez većih problema. Mnogima će poslovi ići jako dobro. Oslobodite se negativnih misli, strahova i ograničenja – sada su vam svi putevi otvoreni. Iskoristite mudro ovaj pozitivan dan!

SUBOTA 23.9.2017.

Saturn (4) u danu i Venera (6) u broju donose uglavnom stabilne energije ovome danu. Ova subota je pomalo umirujuća i povoljna je za kraća putovanja i za susrete s osobama koje nismo dugo vidjeli. Dan je povoljan za ljubavne susrete i druženje s partnerom – ali i za pomaganje bolesnima i nemoćnima na koje često zaboravljamo. Manji radovi u kući ili u vrtu još će vas dodatno opustiti tijekom ovoga dana. Ovu subotu pokušajte provesti u prirodi – tako ćete trajno napuniti energiju za nadolazeći novi radni tjedan.

NEDJELJA 24.9.2017.

Sunce (1) u danu i Uran (7) u broju, za kraj tjedna, donose veoma različite i promjenjive energije. Uran (7) može donijeti povišeni krvni tlak, glavobolje i stres – a Sunce (1) aritmije i osjetan pad energije. Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati loše. Poslušajte sebe i ponašajte se onako kako osjećate. Ako vam se javi poriv za samoćom – to je u redu. Najbolje je pustiti da dan prođe bez ikakvih konflikata. Kombinacija ove dvije planete pomalo će vas mučiti i stavljati na test. Izdržite!

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).
Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje, a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić, Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSmrt nije niti početak, niti kraj života
Slijedeća objavaTjedni horoskop 18.9.-24.9.: Najsretniji znakovi će biti Vaga, Djevica i Rak!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here