UTORAK 25.7.2017.

Mars (8) u danu i Venera (6) u broju donose dvojake energije ovoga utorka. Mars donosi određenu težinu u danu i vrlo lako donese nervozu i nezadovoljstvo. Okolina vrlo lako može djelovati agresivno i naporno.

Uvijek je pametno, kada je Mars (8) u danu, izbjegavati bilo kakve situacije gdje možete predvidjeti sukobe. Nikakvo dokazivanje i nametanje neće dobro proći! Venera (6) ipak malo ublažava ove loše aspekte, pa će dan biti mnogo lakši nakon 15h. Mudro je provesti dan u sigurnim okvirima, bez nekih prevelikih poteza i očekivanja.

SRIJEDA 26.7.2017.

Merkur (5) u danu i Uran (7) u broju daju izazovne energije ove srijede. Opet se, i u ovome danu, negdje naslućuje nervoza i impulzivnost. Dan bi mogao proći u nekoj brzini i nervozi, što nije dobro, jer će tada vrlo lako dolaziti do krivih poteza i problema. Mogući su i problemi u prometu, nikako nemojte voziti prebrzo! Dobro su aspektirani kontakti sa inozemstvom i kreativni rad. Usmjerite se na posao!

ČETVRTAK 27.7.2017.

Jupiter (3) u danu i Mars (8) u broju donose povoljne energije ovoga četvrtka. Dan je pozitivno naklonjen za razne poslovne aranžmane te za realizaciju dogovorenih planova. Pozitivne vibracije daju vam mogućnost da u danu budete zaista produktivni te da ostvarite dobre pomake u svojemu životu. Moguće su pozitivne, iznenadne situacije koje će začiniti dan vedrim notama. Prepustite se ovome danu i očekujte dobre rezultate!

PETAK 28.7.2017.

Venera (6) u danu i Neptun (9) u broju donose pomalo teške energije ovoga petka. Dan biste mogli provesti u mnogo emotivnog ulaganja do granice zanemarivanja svojih potreba. Impulzivnost bi i u ovome danu mogla doći na test –  s toga pripazite da svojim reakcijama ne napravite sebi loše. Nemojte previše trpiti nešto što je negativno za vas – bolje je da dan provedete pružajući sebi neko zadovoljsvo poput odlaska na večeru ili kratko putovanje sa dragom osobom. Budite iskreni prema sebi kako ne bi bili lažni prema drugima!

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox stranice TarotGalaxy osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.07.2017.
Slijedeća objavaUtjecaj Mladog Mjeseca u Lavu TRAJE: Muškarci sada traže ravnopravnu partnericu – kraljicu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.