47

PONEDJELJAK 27.3.2017.

Mjesec (2) u danu i Saturn (4) u broju  ovog ponedjeljka daju aspekte za obnovu nekih starih emocija, kako ljubavnih tako i rodbinskih te prijateljskih. Energije dana pomalo jesu otežane i u zastoju no naklonjene su nam ako privodimo kraju nešto što smo ranije započeli. Ponedjeljkom se ne preporučuje plaćati račune i davati novac, pa odgodite to za sutradan. Tijekom ovog dana moguće su glavobolje, tromost, umor i izgubljeni fokus.

UTORAK 28.3.2017.

Mars (8) u danu i Merkur (5) u broju daju nam vrlo energične vibracije ovog utorka. Mars je impuls energije, akcija, potreba za dokazivanjem i agresija. Merkur predstavlja intelekt, komunikaciju te svjesno i nesvjesno u nama. Tako da ova kombinacija energija u danu može donijeti probleme u komunikaciji, impulzivnost, potrebu za dokazivanjem itd. Bilo bi mudro izbjegavati slijediti takve impulzivne reakcije jer bi nam mogle donijeti mnogo problema, posebice u poslu i ljubavnim odnosima. Ovo je dan kada trebamo biti staloženi te veoma razborito donositi odluke. Ove planete u kombinaciji daju aspekte za promjenama a mnogima od nas mogu donijeti strahove i blokade.

SRIJEDA 29.3.2017.

Merkur (5) u danu i Venera (6) u broju daju nam srijedu naklonjenu putovanjima i pokretu bilo kakve vrste. Energije dana jako su pozitivne i to valja iskoristiti. Dan je naklonjen za pozitivne promjene u poslu. Ako vam se pruži neka nova poslovna prilika – nećete pogriješiti ako uđete u nju. Merkur nam daje dobre poslovne preokrete, ugovore i novine u poslu naročito vezane uz uslužne djelatnosti. Komunikacija je danas dobra pa to možemo iskoristiti ako imamo ne razriješeni problem s partnerom ili nekom drugom, bliskom osobom. Financijski – mogući su neki manji novčani dobici ili značajne pozajmice za realizaciju poslovnih ideja.

ČETVRTAK 30.3.2017.

Jupiter (3) u danu i Uran (7) u broju donose nestabilne energije. Uran često donosi iznenadne i ne planirane obrte pa dan lako može obilježiti stres i nemir. Jupiter, koji je inače srećonoša, teško se nosi s energijom eksplozivnog Urana – pa zato ovog četvrtka bolje prolaze osobe koje su flegmatičnije i sporije. Ovo je dan kada će naprosto sve kasniti. U ljubavi dan nije naklonjen za neke veće poteze. Danas se lako mogu proširiti nevolje. Poruka ovoga dana je – ostati smiren!

39

PETAK 31.3.2017.

Venera (6) u danu i Mars (8) u broju daju dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla djelovati pomalo agresivno. Pametno je izbjegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspjeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmjeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobivanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

61
Poklon čitateljima!

Troje najbržih koji se jave u inbox sa svojim datumom rođenja osvojiti će:

  • numerološku kartu životnih lekcija (numerološku kartu životnih lekcija koje nosi kroz život)
  • 2 x sinastriju (usporednu analizu partnera)

NAPOMENA: (Prva osoba koja se javi osvojiti će Numerološku kartu životnih lekcija, a druga i treća osoba Sinastriju).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.03.2017.
Slijedeća objavaIndividualna i grupna psihoterapija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.