Foto: pixabay.com

Trojke mogu dobiti pozive u vezi s poslom koji ih neće u potpunosti zadovoljavati. Četvorke imaju šanse da budu uspješni samo je potrebno da ostanu dosljedni sebi.

atma.hr – 78
Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Osjećate da vam se približava uspjeh o kojem ste sanjali i ne želite to propustiti. Dopustite nekoj Devetki i Trojki da vam daju savjet, čak i ako vam nije potreban. U muško – ženskim odnosima imate tendenciju da dominirate što baš i nije dobro ako ste muškarac.

Ako ste žena, ako treba glumite ženstvenost koja u ovom periodu neće biti naročito naglašena. Petica ima dobre ideje u vezi s poslom.

atma.hr – 39

DVOJKA

Ovo može biti naporan mjesec, posebno za vas koji ne volite nepotrebna uzbuđenja, bit će vam potrebno mnogo živaca da biste izdržali sva iskušenja kojima ćete biti izloženi posebno od strane neke Jedinice ili Osmice.

Ako netko od vas bude zatražio bilo kakvu vrstu pomoći, vi ćete mu izaći u susret čak i ako to znači da zanemarite svoje obaveze. Trebali bi se prilagoditi novim uvjetima rada, posebno s osobama koje dolaze iz inozemstva i koje žele suradnju s vama.

TROJKA

Možete dobiti pozive u vezi s poslom koji vas neće u potpunosti zadovoljavati. Moguće da će se raditi o izuzetno zahtjevnom poslu u fizičkom smislu. Moguće je da se radi o ponudi koja će biti vrlo isplativa ili ćete se na novom radnom mjestu pokazati odlično, uz mnogo rada.

Ako polažete ispite ili ste u kontaktu s osobama pred kojima ne trebate otkrivati svoje namjere, nemojte to ni činiti. U ljubavi ste vrlo romantični i čekate poziv od nekoga tko živi u inozemstvu. Jedan sedmica će se u ovom periodu stalno motati oko vas šaljući vam razne signale.

atma.hr – 75
ČETVORKA

U ovom periodu osjećate se prilično iscrpljeno ili imate mnogo obaveza s kojima ne možete izaći na kraj. Prilično ste nesposobni da donosite odluke koje su za vas najbolje ili su vam drugi na prvom mjestu.

Možda vas je pokolebala neka osoba kojoj je to i bio cilj ili ste se uspoređivali s nekim tko je po obrazovanju i ugledu iznad vas. To vam ne bi trebalo stvarati nikakve komplekse, imate šanse da budete uspješni samo je potrebno da ostanete dosljedni sebi. Obratite pažnju na jednu dvojku u vašoj blizini.

PETICA

Sada se ne bi trebali pretjerano izlagati troškovima, bez obzira kako vam izgledala situacija na računu, moguće da ste dobili neki zaostali honorar ili neki novac na koji niste računali. Ipak, vi ste kada imate široke ruke, a danas ste čak spremni ako nemate dovoljno i da se zadužite, što svakako ne trebate činiti.

U ljubavi imate tendenciju da dominirate, ali na vrlo fini način, tako da partner to ne primijeti. Nemojte biti previše sigurni u sebe, ako imate posla s Jedinicom ili drugom Peticom, slijede rasprave.

atma.hr – 78
ŠESTICA

Neko novo poznanstvo preko kućnih prijatelja može vas oduševiti, jer se može raditi o osobi koja živi u inozemstvu s kojom ćete odmah naći zajednički jezik. Mogući su razgovori o zajedničkom poslu, uzajamna simpatija ili ljubav na prvi pogled.

Bit ćete spremni da se prilagodite novim uvjetima rada, najvjerojatnije u okviru privatne firme koju vodi poslovna žena. Ako i sami namjeravate započeti  nov posao, ne bi trebali odugovlačiti s odlukama, ma o čemu da je riječ. Ne obraćajte pažnju što vam govori jedna dvojka.

SEDMICA

Vama društvo neke Jedinice ne odgovara uvijek, ali to ne mora biti pravilo, jer će vam u ovom periodu dobro doći upravo savjet ovog broja. Dobro se slažete s osobama koje imaju ideje u vezi s konstruktivnim rješenjima i s nekim novim poslovima koji vas sve više zaokupljaju.

Trebali bi se sresti s rođacima koji vas odavno zovu u goste. Jedna Devetka već izvjesno vrijeme pokušava ući u vaše društvo, ali vi je ne primjećujete.

atma.hr – 39

OSMICA

Pitanja u vezi s novcem bit će u prvom planu u ovom periodu. Morat ćete se priviknuti na neke nove uvjete rada ili će vam netko saopćiti nešto u vezi s novcem što vas može nepotrebno opteretiti, informacija ne mora biti točna.

Preveliki izdatci znače za vas prilično opterećenje, posebno ako su neplanirani. Moguće je da će vam jedna Trojka učiniti neku vrstu usluge koju biste vi rado odbili. Ipak, pružit će se prilika da mu je uzvratite istom mjerom.

DEVETKA

Možete se osjetiti superiornim u odnosu na jednu Trojku koja je po vašem mišljenju previše neorganizirana, površna i nespremna da se prilagodi novim uvjetima rada. Ako ste u nju zaljubljeni, morat ćete joj dati na znanje da danas vi vodite igru.

Dobro se slažete s Jedinicama i Četvorkama koje mogu pokazati svoju naklonost prema vama, ali vi ćete biti suzdržani, jer ste nepovjerljivi. Ipak, potrebna vam je njihova podrška.

conopljanews

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.