52
PETAK 30.3.2018.

Venera u danu i Mars u broju daje dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla djelovati pomalo agresivno. Pametno je izbjegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspjeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmjeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobivanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

39

SUBOTA 31.3.2018.

Saturn u danu i Neptun u broju donose teškoće, padove energije i neodlučnost. Energije dana pomalo su teške, Saturn daje teškoće i umor dok Neptun daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Ovo bi mogao biti veoma težak dan – no srećom energije se mijenjaju iza 16h pa će postati malo lakše. U međuljudskim odnosima može biti mnogo nerazumijevanja i pogrešnog shvaćanja pa je pametnije da odložite bilo kakve rasprave za neki drugi dan. Ovo je dan za mir i bavljenje sa sobom.

39

NEDJELJA 1.4.2018.

Sunce  u danu i Uran u broju, na Uskrs, donose veoma različite i promjenjive energije. Uran (7) može donijeti povišeni krvni tlak, glavobolje i stres – a Sunce (1) aritmije i osjetan pad energije. Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati loše. Poslušajte sebe i ponašajte se onako kako osjećate. Ako vam se javi poriv za samoćom – to je u redu. Najbolje je pustiti da dan prođe bez ikakvih konflikata i pre velikih druženja. Kombinacija ove dvije planete pomalo će vas mučiti i stavljati na test. Izdržite!

39

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu www.facebook.com/TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta). Tarot Čitanje (odgovor na jedno konkretno pitanje) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

75Prethodna objava“Ako osobu bezuvjetno prihvatimo, to postaje ljubav…” – 5 velikih mudrosti Rumija
Slijedeća objava4 znaka da ste vjerojatno u vezi s emotivnim psihopatom: Četvrti je zaista okrutan!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.