Foto: pixabay.com

Dvojke čeka naporan mjesec, kako žene, tako i muškarce. Povodljivost i tvrdoglavost mogu donijeti probleme. Trojke čeka vrlo dinamičan mjesec pun raznih obrta. Potreba za avanturama bit će vrlo naglašena, moguća romansa sa stabilnom osobom.

atma.hr – 78
Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Ovo je dobar mjesec za preuzimanje novih poslova. Za mnoge u vašoj okolini ćete biti nedokučivi, a za sebe vrlo praktični. Energiju ćete usmjeravati na konkretne probleme, nećete okolišati, ići ćete pravo ka cilju, a bit ćete rukovođeni intuicijom.

Odličan mjesec za one koji žele započeti privatan biznis, oprobati se u poslu koji možda neće biti tako obećavajući, moguće da se radi o poslu s nekretninama, nekoj uslužnoj djelatnosti, ali vi ćete unijeti osobni pečat, mnogo kreativne energije i mnogo originalnosti u ono što radite i doživjet ćete uspjeh.

Vi koji ste uvijek otvoreni i srdačni postat ćete mnogo tajanstveniji. Muškarci će biti izuzetno osjetljivi, žene će pokazati smisao za biznis, a jaka intuicija će ih voditi u dobrom pravcu. Moguć je prekid emotivne veze i ulazak u novu strastvenu vezu s nekim na koga se nećete moći uvijek osloniti.

atma.hr – 39

DVOJKA

Naporan mjesec, kako za žene, tako i za muškarce. Pazite da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Bit ćete pod velikim utjecajem članova obitelji. Muškarci će biti pod utjecajem žene, djevojke, sestre, majke, žene će također tražiti uporište u druženju sa ženama.

Povodljivost i tvrdoglavost mogu donijeti probleme. Mnogi će rješavati probleme koji se odnose na nasljedstvo, na novac, na status, željet će započeti privatan biznis. Ovo bi mogao biti mjesec velikih dobitaka. Igrajte igre na sreću, možete dobiti poveće iznose.

TROJKA

Vrlo dinamičan mjesec pun raznih obrta. Potreba za avanturama bit će vrlo naglašena, vaša nemirna priroda na momente će se željeti smiriti u nekoj sadržajnoj vezi pa je moguća romansa sa stabilnom osobom. Problem može predstavljati razdvojenost, jer osoba koja će vam se svidjeti možda neće biti iz vašeg mjesta, države, možda će morati često putovati, što vam nikako neće odgovarati, osim ako ne odete negdje na duže.

Inozemstvo se pojavljuje kao realno rješenje za mnoge probleme, kako obiteljske, emotivne tako i za financijske. Trgovina, stručno usavršavanje, marketing, bavljenje naukom, putovanja u inozemstvo donose satisfakciju.

Na originalan način ćete pristupiti rješavanju problema, bavit ćete se proučavanjem alternativnih oblika liječenja, planirat ćete započinjanje privatnog biznisa.

atma.hr – 75
ČETVORKA

Za vas je ovo vrlo naporan mjesec, za mnoge nećete imati strpljenja, možete biti skloni usamljenosti i imat ćete potrebu da stavite točku na jedan period koji nije bio ni približno tako uspješan kako ste očekivali.

Stambeni prostor, nekretnine, krediti i financijska situacija postaju za vas izazovi. Mnogo toga je ostalo neriješeno i ako ne budete spremni na kompromis, nećete uspjeti izaći iz problema. Starije osobe, bilo da su članovi obitelji, kolege, prijatelji, će vam pomagati i davati konkretne savjete koje nećete rado prihvaćati.

Povremeno ćete biti veoma impulzivni i skloni da donosite drastične odluke, kako po pitanju posla, obiteljskog života tako i u ljubavi.

PETICA

Spremite se za napore, pred vama je naporan mjesec. Vaša sloboda će biti ograničena s više strana, a mnogo obaveza će vas činiti često neraspoloženim. Nepredviđeni troškovi u vezi s nekim problemima koji mogu iskrsnuti u vezi s domom također vas mogu prilično živcirati.

Možete se na momente osjećati pomalo prevarenim u svojim očekivanjima i imate šanse da lako riješite probleme ako se oslonite na savjete starijih žena, intuitivnih, suosjećajnih, koje uvijek imaju vremena za vas.

Ako ste muškarac, ovo nije period u kojem trebate isprobavati vaše zavodničke vještine, čak i ako budete uspješni u osvajanju osobe koje vam se svidi, bit ćete često u konfliktu zbog sukoba mišljenja.

atma.hr – 78
ŠESTICA

Čekaju vas mnoga iznenađenja. Radit ćete vrijedno i bit ćete predani svom poslu ne sanjajući da su mogući raznorazni obrti na poslu. Po principu da svako zlo ima svoje dobro, jedna vrata se mogu za vas vrlo dramatično zatvoriti, a druga otvoriti i to može biti ono na što ste dugo čekali.

Ako ste slobodni, najvjerojatnije ulazite u vezu koja će biti prilično turbulentna, ali puna iskrenih emocija. Pokušat ćete biti tajanstveni, ali vam to neće poći za rukom.

Vaša suosjećajna priroda doći će do izražaja u vezi s nekim tko je vaša sušta suprotnost. Čuvajte se sebičnih osoba nemojte podlijegati njihovom šarmu da ne biste doživjeli razočarenje. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

SEDMICA

Vas malo tko zaista poznaje, jer i pored mnogo priče malo kažete, a ono što o sebi ne kažete najviše vas tišti. Ovog mjeseca možete biti suočeni s fantomima prošlosti u toj mjeri da se nećete znati snaći, iako ćete pokušati misliti na svoje potrebe i svoje interese, prevladat će osjećaj dužnosti.

Neka vrlo stresna situacija može prouzrokovati konflikt s osobama za koje ste emotivno vezani. Mnogi će misliti da ste previše strogi, hladni i distancirani, a to će biti samo ljuštura u koju se zatvarate da ne biste bili povrijeđeni.

Pitanje nekretnina ili stambenog prostora postaje za vas vrlo bitno. U ljubavi ste potpuno nepredvidivi, a u poslu vrlo odlučni i principijelni.

atma.hr – 39

OSMICA

Oprečne sile utječu na vas. S jedne strane postoji jaka želja za novim doživljajima, uzbuđenjima, novim poslom, većom zaradom, a s druge strane imat ćete potrebu za sigurnošću, emotivnom i financijskom.

Bit ćete ipak skloni rizicima i mogući su neočekivani dobitci. Ako vaš posao podrazumijeva kraća putovanja, bit ćete u prilici da doživite flert, romansu ili poznanstvo koje može u potpunosti okupirati vašu pažnju.

Ako ste u stalnoj vezi ili braku, bit ćete spremni na odluke u afektu što može dovesti do velike krize u odnosu sa partnerom. Budite oprezni u poslovanju s osobama koje se bave sumnjivim poslovima ili prema kojima ste s razlogom nepovjerljivi.

DEVETKA

Jedan od stresnijih mjeseci, posebno ako u svom datumu rođenja imate dosta neparnih brojeva. Dužnost, obaveze prema obitelji i prevelika očekivanja od vas, mogu vas uvesti u stanje stresa. Imat ćete osjećaj da vas ograničavaju sa svih strana. Imat ćete potrebu za putovanjima, ali ćete ih morati odložiti ili svesti na minimum.

Ako u vašem datumu rođenja prevladavaju parni brojevi, bit ćete skloni ka mirnijem načinu života, ako ste slobodni, željet ćete ući u brak.

Moguće je da ćete započeti privatan biznis s nekim u koga možete imati veliko povjerenje. Financijska situacija se poboljšava zahvaljujući podršci osoba koje vas vole i koje vas nikada nisu iznevjerile.

conopljanews.net

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.