PETAK 6.1.2017.

Venera (6) u danu i Mars (8) u broju donose energični petak. Ovoga dana energije nam daju snagu i mogućnosti realizacije određenih ciljeva koji imaju veze sa stvaranjem sklada i harmonije. Aspekti su dobri za sve ono kreativno čime se bavite, za sve ono što vas inspirira ali i za poslove koji su vezani uz uslužne djelatnosti. Danas razmišljajte pozitivno i zanemarite neke sitne a moguće prepreke. Mogući su iznenadni novčani dobici od strane bliskih osoba.

SUBOTA 7.1.2017.

Saturn (4) u danu i Neptun (9) u broju daje nam dan koja će biti težak, naporan i otegnut. Ove subote mudro je ne započinjati ništa važno, jer će nam devetka u kombinaciji sa četvorkom donijeti probleme. S toga je mnogo bolje provesti dan u konstruktivnom radu na sebi. Ukoliko baš morate započeti neke bitne stvari – važno je da sve dobro provjerite jer devetka daje aspekt prevare i laži. Kroz dan moglo bi doći do svađa i lošeg slaganja s okolinom – no ukoliko vam se to desi znači da vam je bilo važno naučiti neku lekciju.

NEDJELJA 8.1.2017

Sunce (1) u danu i Sunce (1) u broju donosi dan koji je maksimalno nabijen energijom. Ovaj je dan kao stvoren za nove početke. Ovo je prvi dan u novog godini koji je pouzdan za velike početke. Ove nedjelje pokušajte makar vizualizirati ili staviti na papir svoje planove i želje. Pokrenite se danas i realizacija vaših planova mogla bi imati jako dobre temelje! Mudro je iskoristiti ove dobre aspekte koja nam ova nedjelja poklanja s toga krenite u akciju.

POKLON ČITATELJIMA!

TROJE NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU FACEBOOK STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy)

I JAVE SE U INBOX STRANICE KOJU SU LAJKALI (www.facebook.com/TarotGalaxy) SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA – OSVOJITI ĆE ANALIZU  NUMEROLOŠKIH ASPEKATA ZA 2017 GODINU! 

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]
Prethodna objavaNaštimajte svoju svjesnost
Slijedeća objavaPrilika ili prepreka?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.