pixabay.com

52
SUBOTA 4.3.2017.

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju donose napete energije ove subote. Dan je povoljno naklonjen za novčane dobitke, no ne sa igrama na sreću, već su samo mogući dobitci zarađenog novaca na kojeg čekate već dugo vremena. Također pozitivno je aspektirano i riješavanje nekih procesa, koji su vezani uz novac ili nasljedstvo. Dan će biti napet i pun negativnog naboja. Mudro je da pripazite na komunikaciju – jer će vrlo lako nastati nepotrebni problemi.

NEDJELJA 5.3.2017.

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose veoma energične energije! Ove nedjelje aspekti nikako nisu pogodni za neke pokrete. Kao i prethodnog dana, energije će biti pomalo napete i moglo bi dolaziti do neželjenih problema u komunikaciji. S toga je mudrije dan provesti u kontemplaciji, radu na sebi i druženju u zatvorenom prostoru svoga doma. Vibracije u danu biti će snažne, zato je moguće da ćete htjeti mnogo toga, no nekako nećete uspijevati realizirati zamišljeno.

Responsive text-55

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox (te iste stranice) sa svojim datumom rođenja mogu izabrati između sinastrije (usporedne analize partnera) ili numerološke aspekte za 2017. godinu.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Responsive text-55

Prethodna objava05.08.-12.08. Otok Iž – Yin-yang yoga week with Ivana and Andrija
Slijedeća objavaTradicija i religije vs “New age” filozofije – možemo bez osuđivanja i straha
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.