52
SUBOTA 5.8.2017.

Saturn (4) u danu i Merkur (5) broju daju dobre aspekte za sve pravne poslove, financije, nekretnine te za sve što ima veze sa pisanom riječju. Saturn može donijeti donošenje nekih bitnih zaključaka potrebnih za daljni rad. Ova planeta često usporava i oteže događaje, no u ovome danu to neće biti negativno, već bi vas mogla odmaknuti od loših odabira. Time ćete dobiti na vremenu da dodatno provjerite i sagledate na važnost vaših odluka. Energije dana mogu obnoviti neka stara prijateljstva i zamrle komunikacije. Sve u svemu – dan je dugoročno pozitivan.

39

NEDJELJA 6.8.2017.

Sunce u danu i Venera u broju daju dobre energije za kraj nedelje. Ova nedelja vam može da donese pozitivna događanja, susrete sa prijateljima i članovima porodice. Mogući su neki sitniji novčani dobitak. Sunce u danu daje nam mogućnost za pokretanje i stvaranje pa ukoliko već neko vreme odlažete nešto važno – započnite to danas. Što se ljubavi tiče – ova je nedelja izuzetno dobro naklonjena za upoznavanje osobe sa kojom bismo mogli ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu.

39

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta). Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

ATMA ASTROLOG ČEKA NA VAŠ POZIV!


Widget not in any sidebars
Prethodna objavaJoga i razvoj intuicije
Slijedeća objavaJesu li napadi panike odraz slabosti?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.