PETAK 9.6.2017.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju unose nervozne vibracije u ovaj dan. Možete očekivati nagle preokrete, nepredvidive situacije te iznenadne događaje. Napetost će biti pojačana kao i glavobolje koje će doći kao posljedica stresa. Kombinacija Venere (6) i Urana (7) veoma inicira ljubavne razmirice. Napetost će izazvati ishitrene reakcije kako u ljubavnim tako i u prijateljskim i poslovnim odnosima. Kroz ovaj petak treba proći što mirnije i pasivnije. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, izvor zadovoljstva!

SUBOTA 10.6.2017.

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energiju snage u ovaj dan. Kombinacija ovih planeta dati će vam, ove subote, novu snagu za temeljitost pri realizaciji vaših planova te osjećaje dužnosti, poštovanja i odgovornosti. Bitno je vjerovati u sebe – kako bi mogli realizirati sve vaše zamisli i ideje. Tijekom ovog tjedna, konstantno nam je na ispitu strpljenje, pa tako i ovaj dan nije iznimka. Do god vjerujete u sebe i u druge – kozmos će poslati pomoć kada je najpotrebnija!

NEDJELJA 11.6.2017.

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti – no to ne mora biti nužno loše. Ponovno je bitno sa strpljenjem proći kroz ovaj dan jer biste mogli dobiti u lice ono što ne želite čuti. Dan je dobar za druženje s prijateljima i za obiteljske posjete. Pokušajte što manje trošiti energiju – bolje je da cijeli dan odmarate nego da se opterećujete kuhanjem i kućanskim poslovima. Ako ste u mogućnosti povedite obitelj na neki lijep ručak, priuštite sebi wellness i barem na trenutak se odmorite i uživajte!

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta). Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje, a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.06.2017.
Slijedeća objavaKako duboko disanje doslovno mijenja vaše moždane valove
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.