SUBOTA 10.12.2016.

Saturn (4) u danu i Saturn (4) u broju donose energetski zahtjevnu subotu. Ovaj dan obilježiti će određeni napori i nemogućnost provedbe zadanih planova. Planetu Saturn možemo zamisliti kao starog mudraca koji nas, putem negativne definicije, vodi na pravi put. Ponekad od šume ne vidimo drvo i tada se pojavljuje Saturn, koji će nam najprije pokazati sve ono što nije dobro za nas, da bi nam u budućnosti uručio nagradu za naučene lekcije. Dan je dobro proći u kontemplaciji, pomaganju drugima i nekom konstruktivnom radu na sebi. Rasprave, svađe i nametanja svojih pravila svakako je mudro zaobići u ovome danu. Zdravstveno – moguće je da će se kod nekih osoba javiti kostobolje i zubobolje.
NEDJELJA 11.12.2016.

Sunce (1) u danu i Merkur (5) u broju daju jednu lijepu nedjelju. Danom vladaju moćne pokretačke energije koje će se dobro odraziti na svih. Dan je stvoren za stvaranje važnih koraka koje planiramo provesti u bližoj budućnosti, bilo da se radi o profesionalnom ili osobnom životu. Ova nedjelja pogodna je za druženje sa prijateljima kao i za neka kraća putovanja te uživanju na svježem zraku. Pametno je razmotriti poslovne mogućnosti koje nam se nude – a koje možda ne vidimo. Svakako dan je pametno provesti u bilo kakvoj fizičkoj kretnji ili barem mentalnom planiranju budućih koraka!
POKLON ČITATELJIMA!

DVOJE NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU www.facebook.com/TarotGalaxy I JAVE SE U INBOKS SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA – OSVOJITI ĆE ANALIZU NUMEROLOŠKIH ASPEKATA ZA 2017. GODINU!

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

Prethodna objavaJednom kad se miroljubivi Gandhi svađao sa svojom ženom…
Slijedeća objavaDokazano: Sedam pouzdanih znakova da mu se sviđate (nije magija, već čisti instinkt)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.