52
SUBOTA 11.2.2017.

45

Saturn (4) u danu i Merkur (5) broju daju dobre aspekte za sve pravne poslove, financije, prodaju i kupnju nekretnina te za sve što ima veze sa pisanom riječju. Saturn može donijeti donošenje nekih bitnih zaključaka potrebnih za daljnji rad. Ova planeta često usporava i oteže događaje, no u ovome danu to neće biti negativno, već bi vas mogla odmaknuti od loših odabira. Time ćete dobiti na vremenu da dodatno provjerite i sagledate na važnost vaših odluka. Energije dana mogu obnoviti neka stara prijateljstva i zamrle komunikacije koje će se pozitivno odraziti na vas.

NEDJELJA 12.2.2017.

Sunce (1) u danu i Venera (6) u broju donose idilične energije ove nedjelje. Dan je veoma naklonjen za sve aktivnosti koje su u službi opuštanja i uživanja. Pogodbeno je druženje sa bliskim prijateljima, partnerom i obitelji. Počastite se nekim lijepim predmetom kojeg dugo želite ili nekom opuštajućom masažom. Ova nedjelja je kao stvorena za skupljanje pozitivne energije za naredni radni tjedan. Opustite se!

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox (te iste stranice) sa svojim datumom rođenja mogu izabrati između sinastrije (usporedne analize partnera) ili numerološke aspekte za 2017. godinu.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

52
Prethodna objavaNovi trend Valentinova: Prebacite fokus s romanse u dvoje na OVO!
Slijedeća objavaMartin Luther King: Ne dopusti da te itko povuče toliko nisko da počneš lagati ili mrziti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.