52
SUBOTA 11.3.2017.

Saturn (4) u danu i Venera (6) u broju vladaju ovom subotom. Dan će biti dosta pozitivno nabijen energijom – s toga je mudro ispuniti dan nekom aktivnošću. Kombinacija ovih energija može lako donijeti i lijenost pa je bolje krenuti u akciju od ranog jutra. Tokom dana povoljno su aspektirani ljubavni susreti, pa bi ovo zapravo mogao biti idealan dan da pozovete na spoj vašu simpatiju. Oni koji se bave umjetnošću – danas bi mogli dobiti kreativan zanos, pa valja i taj aspekt iskoristiti. Ova subota nam nudi mnogo lijepih opcija – a izbor je samo na vama!

Responsive text-55

NEDJELJA 12.3.2017.

Sunce (1) u danu i Uran (7) u broju daju veoma energetski nabijenu nedjelju. Kombinacija energija Sunca i Urana veoma je poseban spoj. S jedne strane – to doista može donijeti divne i neočekivane preokrete, no vrlo lako može donijeti nervozu, strahove, nadmetanja i konflikte. S toga je mudro dan provesti u nekoj aktivnosti koja će vas duhovno ispuniti i umanjiti vaše strahove te smanjiti mogućnosti stvaranja konflikata sa okolinom. Nikako ove nedjelje nemojte raspravljati i sukobljavati se. Možete biti sigurni da rezultat toga neće biti dobar. Dan provedite u prirodi ili se sastanite sa vama dragim osobama u toploj, kućnoj atmosferi.

52
POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu www.facebook.com/tarotgalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja – mogu izabrati imeđu sinastrije (sporedne analize partnera), osobnih aspekata za 2017. Godinu ili odgovora na jedno konkretno tarot pitanje.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.03.2017.
Slijedeća objavaNajvažniji segment za manifestiranje materijalnog uz pomoć Zakona Privlačenja!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.