52
SUBOTA 13.5.2017.

Saturn (4) u danu i Sunce (1) u broju donose pozitivne energije ove subote. Dan je dobro naklonjen svim aktivnostima i počecima. Mnoge stvari mogle bi postati jasne. Sve ono što vas je zamaralo dugo vremeno i odugovlačilo vaše konačne odluke – danas može napokon postići fizičku realizaciju. Mogući su susreti sa osobama iz prošlosti, a aspektirani su i dogovori za druženje sa osobama koje niste dugo vremena vidjeli. Novac bi mogao stići od ljudi koji vam kasne s plaćanjem. Dan je mudro iskoristiti u nekoj aktivnosti. U suprotnom moglo bi doći do nervoze, netrpeljivosti i nezadovoljstvu prema sebi.

39

NEDJELJA 14.5.2017.

Sunce (1) u danu i Mjesec (2) u broju donose napete energije ove nedjelje. Sunčeva (1) energija često nadjača Mjesečevu (2) energiju pa su pozitivne strane ovoga dana da se može iskoristi za poslovne svrhe. U smislu nekakvih korisnih poslovnih kontakata. U ovom danu nije nikako mudro davati novac, pa je to puno bolje odgoditi za sutradan. Dan će vibrirati snažno te će se mnogima u svijest uvući strahovi, sumnje i oklijevanja. Ovo su posve različite energije od jučerašnjih. U ljubavi otvoreno potražite odgovore i objašnjenja. Ne držite probleme u sebi jer će s vremenom doći do povećanja stresa. Dan je dobro provesti u prirodi i miru.

39

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice (ne Atme) sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta) i Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox stranice TarotGalaxy osvaja Analizu životnih lekcija, a druga i treća Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objavaOrgonski Medaljon “Slijedi Svoje Blaženstvo”
Slijedeća objavaNarukvica Kristal Istine – Lapis Lazuli
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.