SUBOTA 19.11.2016.

Saturn (4) u danu i Jupiter (3) u broju vladaju ovom subotom. Dan je povezan za poslove koji se tiču zakona, sudova i važnih državnih ustanova. Danas možete završiti sve što je vezano za papire koje već dugo čekate, dozvole koje se tiču zemljišta, uknjiženja, gradnje ili renoviranja, kako poslovnog tako i stambenog prostora. Aspekti su dobri i za prodaju i kupovinu nekretnina. Također i za realizacije, pod veoma sretnim okolnostima, dogovaranih poslova koji su se odlagali iz raznoraznih razloga. Ako očekujete bitna rešenja,u pisanoj formi, aspekti su otvoreni. Koliko god Saturn bio težak i naporan, sada je došao trenutak da vam stigne nagrada za strpljenje i da vam se otvore vrata za koja ste mislili da su čvrsto zatvorena.
NEDJELJA 20.11.2016.

Sunce (1) u danu i Saturn (4) u broju vladaju ovom nedjeljom. Sunce i Saturn u kombinaciji mogu tokom ovoga dana donijeti razriješenje nekih starih problema koje ste vukli jako dugo vremena. Mogući su susreti sa nekim osobama iz prošlosti no dobro razmislite da li ih želite pokraj sebe u budućnosti jer je moguće da vam dolaze samo kao podsjetnik na lekciju koju nikako da naučite. Dan je dobro aspektiran za druženje sa prijateljima i obitelji, posebice sa onim najstarijim članovima. Ukoliko se pojave duhovi prošlosti – pokušajte biti mirni i u sebi shvatiti što vam taj susret zaista govori. Neke lekcije nikako da savladamo!

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox sa svojim datumom rođenja – osvojiti će analizu  numeroloških aspekata za 2017 godinu! 

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]
Prethodna objavaNajbolji savjet ikad od Dalaj Lame – o Trumpu
Slijedeća objavaStrah i depresija se mogu riješiti samo izvan područja naše svjesnosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.