PETAK 23.2.2018.

Venera u danu i Neptun u broju ovoga petka mogu donijeti ishitrene odluke i emocionalno nezadovoljstvo. Tijekom dana osjećat ćemo napetost što će dizati tenziju te nam stvarati blokade. Kako Venera i Neptun nose osjetljivu energiju – tako je ovaj dan nekako naklonjeniji onima koji su spremni raditi na svom neiscjeljenom emotivnom polju. Aspekti ovoga dana naklonjeni su i onima koji znaju biti sami sa sobom. Vaši zaključci neće biti posve realni pa bolje da velike odluke i rasprave sa okolinom odgodite za neki drugi dan.

75SUBOTA 24.2.2018.

Saturn u danu i Sunce u broju daju povoljne vibracije ove subote. Kombinacija ove dvije planete može donijeti nagradu za dugotrajno uloženi trud za sve one koji su mukotrpno ulagali u sebe i u druge. Ovoga dana biti će puno onih koji će riješiti neke goruće probleme. Ako ste jedan od onih kojima je financijska stiska – danas bi mogao doći neki manji priliv novca koji će vam pomoći da, barem malo, stanete na noge. Sunce će ubrzavati dešavanja i otvarati rješenja, no vi morate pravovremeno reagirati.

75NEDJELJA 25.2.2018.

Sunce u danu i Mjesec u broju dati će ovoj nedjelji pomalo napornu energiju. Ovo je za mnoge neradni dan – što je dobro, jer će onima koji rade dati veći napor i umor. Većina nas osjećat će se iscrpljenima i bez energije. Mjesec će nas pokušati zavarati, pa će nam tako vraćati scene iz prošlosti, kako bi nam ukazao na propuste i na neiscjeljene emocije na kojima još trebamo poraditi. Nemojte se oko toga uzrujavati već prihvatite to kao lekciju koju treba savladati. Kraj ovoga tjedna donosi nam iskušenja no zapamtite da jedino radom na sebi i suočavanjem sa sobom možemo unaprijediti svoj život.

75POKLON ČITATELJIMA!

Četvero najbržih koji lajkaju stranicu Tarot Galaxy (www.facebook.com/tarotgalaxyi jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), osobnu Numerološku Prognozu za novu, 2018. godinu te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja prognozu za 2018. godinu a treća i četvrta osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaVASTU – Kuća koja mijenja karmu
Slijedeća objavaS nekim ljudima nema svrhe biti iskren – 4 načina zaštite od emocionalne manipulacije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.