SUBOTA 27.5.2017.

Saturn (4) u danu i Venera (6) u broju donose lijepe energije ove subote. Dan je naklonjen hedonizmu i uživanju, no ipak bez ikakvih pretjerivanja jer četvorka (Saturn) ipak voli ravnotežu. Mogući su susreti bivših ljubavnih partnera i osoba sa kojima ste bili vezani u  prošlosti. Ukoliko se pojave – to je samo znak da je možda i bolje da tamo i ostanu. Okružite se dragim ljudima i uživajte uz finu hranu ili otputujte na neku lijepu lokaciju. Ovaj dan valja iskoristiti.

NEDJELJA 28.5.2017.

Sunce (1) u danu i Uran (7) u broju donijeti će pomalo napornu nedjelju. Energije će biti dosta turbulentne i napete. Svakako su mogući sukobi, svađe, rasprave i nesuglasice. Ovog dana moto bi mogla biti poslovica  >prvo ispeci pa reci< ! Vrlo će lako dolaziti do sukobljavanja dvaju veoma tvrdoglavih strana. To je bolje izbjeći i posvetiti se sebi i svojemu unutranjem miru. Nikako nemojte danas ulaziti u neke teže razgovore i pregovore. Nitko neće biti sretan na kraju. Ove nedjelje mudro je provesti dan u kontemplaciji i samoći.

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta) i Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, a druga i treća Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

Prethodna objavaSvojim riječima kreiramo
Slijedeća objavaTranzitni Merkur u znaku Bika (do 7. lipnja) – Vrijeme je za predah jer nas uskoro čekaju teži aspekti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.