NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA VIKEND (29.10. / 30.10.2016.)

SUBOTA 29.10.2016.

Saturn (4) u danu i Jupiter (3) u broju danu daju uravnotežene vibracije ove subote Ovo je dan kada bi, nekima, mogle doći Saturnske (4) nagrade za dugotrajno uložen trud. To se može odnositi kako na privatni tako i na poslovni život. U koliko ste u nekim nedoumicama – povoljan je dan da potražite dobar savjet, jer ćete ga sigurno dobiti. Mogući su manji novčani dobici. Kroz dan pokušajte proći što stabilnije – koristeći svoje vrijeme što konstruktivnije.

NEDJELJA 30.10.2016.

Sunce (1) u danu i Saturn (4) u broju donose nedjelju koja može donijeti neke stare priče, zapravo obnoviti neke komunikacije kojih nije bilo dugo. Mogu stići vijesti o riješavanju dogovora koje niste do sada stigli realizirati. Moguć je iznenadni dobitak manje količine novca, a možda vas i podsjete na neke dugove koje niste podmirili. Kada se nađu zajedno ove dvije, veoma različite planete, mudro je obratiti pažnju na zdravlje. Moguće su kostobolje zbog biometeoroloških utjecaja, povišeni krvni tlak, pad energije i blagi osjećaj bezvoljnosti.

Odmarajte se ovog vikenda!

POKLON ČITATELJIMA!

TROJE NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy)

I JAVE SE U INBOX (na www.facebook.com/TarotGalaxy) SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA – OSVOJITI ĆE ANALIZU  NUMEROLOŠKIH ASPEKATA ZA 2017 GODINU! 

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]
Prethodna objavaBol zuba nestaje u tren oka: Ovo je najbolji prirodni lijek protiv zubobolje!
Slijedeća objavaDjelovati iz srca možemo samo onda kada smo sigurni da nam je srce čisto
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.