Subota

Saturn (4) u danu i Sunce (1) u broju ove subote nam donosi dan bez nekih posebnih događanja. Saturn (4) koji vlada subotom, nažalost, samo može donijeti otežanja i napore. Sunce (1) u broju neće mu uspjeti dati pokretačku energiju te će više utjecati na osjećaj iscrpljenosti, loše raspoloženje i na pad imuniteta. Također će biometerološke prilike dodatno utjecati na ovaj dan – pa će se mnogi probuditi uz glavobolju i osjećaj težine u prsima.

Ukoliko, tokom ove subote, spoznate da neki vaši potezi nikako ne funkcioniraju te ne daju željeni rezultat – potrudite se sagledati svoje propuste i greške. Saturn (4) bi u ovome danu mogao tražiti od vas introspekciju u cilju samorazvoja – što je dugoročno veoma pozitivno za vas. Iskušenja koja vam šalje Saturn (4) mudro je nadići jer će vas s vremenom nagraditi.

On uvijek adekvatno nagradi novostečenu mudrost kao i konstruktivne ideje oko unaprijeđenja svega oko vas.

Nedjelja

Sunce (1) u danu i Mjesec (2) u broju ove će nedjelje donijeti pomalo kontradiktorne energije. Planete koje vladaju ovim danom su dijametralno suprotne stoga će njihov utjecaj dati nerealna očekivanja, fantazije i ratobornost.
Trebate pripaziti da ne pretjerujete jer će u tom slučaju dan obilježiti ekscesi. Poslovno bi dan mogao biti dobar jer su dobro aspektirane suradnje i udruživanje. No – ukoliko vam stignu neke poslovne ponude, dobro razmislite o svojoj odluci, nemojte se zalijetati… dobro procijenite ponudu i od koga dolazi.

Tokom ovoga dana mogao bi stići neki novac sa ženske strane.

U ljubavi dan nije za konflikte. Naročito ne za ultimatume ili prijetnje kojima biste samo dodatno narušili ljubavni odnos.
POKLON ČITATELJIMA!

DVOJE NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy) I JAVE SE U INBOX SA SVOJIM I PARTNEROVIM DATUMOM ROĐENJA OSVOJITI ĆE SINASTRIJU (Usporednu analizu ljubavnih partnera).

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

Prethodna objavaUnisex bakrena narukvica s magnetima (Indija) – Potiče bolji rad cijelog organizma!
Slijedeća objavaKreiranje nove stvarnosti putem koji se zove život
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.