SUBOTA 17.12.2016.

Saturn (4) u danu i Mjesec (2) u broju vladaju ovom subotom. Ovo je dan kada sebe treba darovati drugima, kao npr. – pomagati bolesnima i ugroženima. Dobro je da ove subote poste svi oni kojima je Saturn u teškom aspektu. S obzirom da je dan pod brojem 2 (Mjesec) aspektirano je povezivanje s drugima te obnova prijateljskih i ljubavnih odnosa iz prošlosti.  Izgledni su i slučajni susreti sa osobama koje ne želimo vidjeti. Saturn i Mjesec u kombinaciji mogli bi nas natjerati da promislimo što to trebamo mijenjati u životu i koje to strahove, neopravdano, vučemo za sobom.
NEDJELJA 18.12.2016.

Sunce (1) u danu i Jupiter (3) u broju daju lijepe energije ove nedjelje. Kombinacija ove dvije pozitivne planete dati će ovomu danu dobre aspekte u raznim područjima života – pa možemo zaključiti da bismo mogli biti sretne ruke. Jedino je važno zapamtiti da si nije dobro postavljati previše visoke ciljeve jer će, sukladno tome, doći do razočarenja. Trebate usporiti i pametno procijeniti svoju snagu i prioritete. Ova nedjelja može dati, onima koji čekaju posao, dobre aspekte za novi početak, a to se posebice odnosi na one kojima zaposlenje ovisi o starijem muškarcu. Dan svakako iskoristite baveći se nekom aktivnošću!
POKLON ČITATELJIMA

DVOJE NAJBRŽIH KOJI LAJKAJU STRANICU (www.facebook.com/TarotGalaxy) I JAVE SE U INBOX SA SVOJIM DATUMOM ROĐENJA – OSVOJITI ĆE ANALIZU  NUMEROLOŠKIH ASPEKATA ZA 2017. GODINU! 

Roland Gregorić – Numerolog

Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy

[email protected]

Prethodna objavaNorveški vojni psihološki program “Pakleni tjedan”: Transformacija u najboljeg SEBE za samo 7 dana!
Slijedeća objavaRetrogradni Merkur u Jarcu i Strijelcu duboko “kopa” po nama (19.12.-8.1.) – “Zašto radite to što radite?”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.