PETAK 17.2.2017.

Venera u danu i Mjesec u broju ovoga petka mogu donijeti ishitrene odluke i emocionalno nezadovoljstvo. Tokom dana osjećati ćemo napetost što će dizati tenziju te nam stvarati blokade. Kako Venera i Mjesec nose žensku energiju – tako je ovaj dan nekako naklonjeniji ženskoj populaciji. Aspekti ovoga dana naklonjeni su i poslovima koji se bave uslužnom djelatnošću pa zbog toga mogu očekivati neki veći priliv novca. Vaši zaključci neće biti posve realni pa bolje da velike odluke i rasprave sa partnerom odgodite za neki drugi dan.

SUBOTA 18.2.2017.

Saturn u danu i Jupiter u broju daju solidne vibracije ove subote. Kombinacija ove dvije planete može donijeti nagradu za dugotrajno uloženi trud za sve one koji su mukotrpno ulagali u sebe i u druge. Ovoga dana biti će puno onih koji će riješiti neke goruće probleme. Ako ste jedan od onih kojima je financijska stiska – danas bi mogao doći neki manji priliv novca koji će vam pomoći da, barem malo, stanete na noge. Jupiter će ubrzavati dešavanja i otvarati rješenja, no na vama je da li ćete ih prepoznati.

Responsive text-55

NEDJELJA 19.2.2017.

Sunce u danu i Saturn u broju dati će ovoj nedjelji pomalo neutralnu energiju. Ovo je za mnoge neradni dan – što je dobro, jer će onima koji rade dati napor i umor. Većina nas osjećati će se iscrpljenima i bez energije. Saturn će nas pokušati vratiti unatrag, pa će nam tako vraćati situacije i ljude iz prošlosti, kako bi nam ukazao na propuste i na djelove osobnosti na kojima još trebamo poraditi. Nemojte se oko toga uzrujavati već prihvatite to kao lekciju koju treba savladati. Kraj tjedna donosi nam iskušenja no zapamtite da jedino tako možemo unaprijediti sebe i svoj život.

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy)

I jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja – mogu izabrati imeđu sinastrije (sporedne analize partnera) ili osobnih aspekata za 2017. Godinu.

 Roland Gregorić – numerolog

Kontakt: www.facebook.com/tarotgalaxy
Prethodna objavaIndividualna i grupna psihoterapija
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.02.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.